Eco-bazaaren













Detta är alltså lite bilder ifrån vad jag gjorde till eco-bazaar. Bilderna är tagna från facebook, eller med min kassa mobilkamera. Superbra kvalité verkligen. På en av bilderna är Julias modell också med. Ser ni vad duktig den där lilla Julia är?

Som sagt tidigare, Johanna, min fina modell. Vilken tjej!

/Jenny


Visningesch

Idag hade vi som sagt vår absolut första visning. Det var fett, och det gick väödigt bra tycker jag. Inte alls lika stressigt som det hade kunnat bli och inga episka freak-out´s. Visningen streamades också på facebook. Kika vettja!

http://videocenter.vivius.se/videos/video/339/

Om ni vill se oss, lär ni spola långt fram. Jag (Jenny) har gjort mosskappan och klänningen med gul dipdye. Amanda Leksell har gjort pennkjolen av trasor med sopkappan över och klänningen med en kjol av löv och ett liv av bark. Amanda Möller har gjort kjolen av löv med en skjorta (som hon också gjort) och en kimono över, samt en klänning av löv med en väst över som det är trasor på och garnbollar. Bara så ni vet vad ni ska kika efter!

Våra eminenta vänner Isa och Julia har gjort följande:
Julia Isa

En klänning med ett smycke av fårben på och en örn på ryggen.                    En sjorta med en cape av byxor över.
En svart klänning med svarvspill på.                                                             En klänning av trä.

Tack till min fina, fantastiska modell Johanna, Julia och Amanda R som gick för Isa gjorde också bra ifrån sig!
Hela falugruppen var fan inblandade i detta, hahah.

Nu är det lov och vi har gjort klart visningen. Detta ska firas med vodka red-bull och kanelwhiskey. Det kan bli episkt!

ADIOS

Torsdag

En vanlig tråktorsdag, jag är trött men ändå taggad. Den största taggen idag är att det är ärtsoppa och pannkakor till lunch, så gött. Jag är också klar med min mosskappa nu, efter många om och men. Jag är en schoolwork- machine. Lean mean killing machine. Och det jag mördar, det jag betar av är diverse uppsatser och redovisningar. Jag bara kör. PUDZ

Glad

Så här glad kommer jag vara på lördag, då vi är klara med visningen och lov samt utgång med kanelwhiskey stundas!






















Kom igen grabbar.


Den här ska jag köpa till Inese, Amanda. Det blir bra, eller hur? Kom igen grabbar, detta är ju galet. Skärpning. Skulle kunna skriva en roman om detta, för saker som denna gör mig galen. GALEN. Men det hinner jag inte, jag får återkomma på den punkten, kära vänner. PUDZ

Eco-bazaarhelvete & lite kassa mobilbilder!

Meath-lab när jag färgar min klänning till eco-bazaar.
Mer Meath-lab klänning
Och så här blev den!
Projekt numero dos

Mosskappan, det omöjliga uppdraget.
Haha, väldigt bra och tydlig bild. Men jag har iallafall plockat mossa, och sen sytt på mossan bit för bit på kappan. Det tar sin lilla tid, det gör det. Nu dax för mobilbildskaos!
Hahah, superblixten.
Världens minsta badrum hittade vi i Stockholm, under besöket dit.
Gamla spårvagnar är fina, tycker jag.
Fan vad det känns långt borta att ta det lungt och vampyr-skratta                                                                       med lite rötjut i dessa stressens tider.
Jag är himla trött nu, efter (ännu) en lång och slitig dag i eco bazaarens tecken. Ha det fint! / Jenny

Π

Idag har jag gjort följande: Kört bil till och från Hedemora(!!!!!), gjort egen sushi, och inte nog eco-bazaar. Så nu ska jag bege mig ut i naturen och leta rönnbär och sen sy, sy, sy!
(hade något att säga egentligen men glömde bort det. Kanske återkommer.)
Adios smigos! /Möller

Kaostorsdag


Jag är trött, trött trött. Taggar inför Julen dock, och vill åka till Irland och dansa runt.

Human Planet

Yo mamas!
I söndasg efter att jag kom hem ifrån Stockholm så såg jag på Human Planet här i mitt föräldrarhem. Och så vackert det var, vilket det alltid är i och för sig, men. De där mongoliska örnjägarna var helt fantastiska tyckte jag och grät en skvätt för det var så fint. Är i så blödig i vanliga fall, förutom när det gäller program om naturen och rymden.
Se påt vettja, hilma intressant!
http://svtplay.se/t/166070/manniskans_planet
Tjarå, Amanda M!

Hyllningsinlänn numero 1, amigozzz!



Denna härliga film förtjänar ett helt eget inlägg anser jag. Alltså, kolla på hur han bara kör. Han dansar tills natt bilr dag i sitt härliga äventyrsland med tama stora kattdjur som följer med honom när han "step outside". Så jävla dryg. Vem har gjort den här? Du förtjänar en gulgmedalj, en fin film detta.

Jag har en smak för klipp som bilr roligare ju fler gånger man ser dem. Så om ni inte tycker den är hysteriskt rolig första gången, kolla på den ingen. Jag har även ett annat hyllningsinlägg på gång,... den som väntar på världens bästa klipp väntar aldrig för länge.

nämen, tjenna.



Tjenna. Herregud, egetligen tycker jag att man alltid ska vara glad och trevlig på en blogg. Men en sådan dag, detta varit. Fan, alltså man blir ju less. Men vänner, misströsta inte! För jag slänger till och med upp en av mina älskingssaker roliga kattbilder. Alltså, katter är så jävla fula. Men roliga! Ha det fint, ta en bulle, lev livet.

 

Jenny Grip


Almberg

Men åh vilken skön liten uppvilningshelg jag haft. I fredags åkte jag till Almberg med min syster efter skolan där jag möttes av moster, mamma och Inese som hade förberett en middag med råbiff och vin. Och där spenderade jag hela helgen med att äta god mat, spela fia med knuff, kollat gamla fotoalbum och plocka äpplen och kokat mos på det.





Nu känner jag mig för första gången på väldigt länge reda för en ny vecka och den blir ju inte sämre med att jag jenny och amanda åker till stockholm på onsdag, grymt!

/A.L

 


Erika - child of god

haha den tredje bilden som jenny la ut i föregående inlägg ser ut som Gunilla i Svenska Hollywoodfruars dotter Erika!! Allt vettigt jag hade att dela med mig av, adios//Zöller

hejhej

Jaha, min vänner! Nu ligger det till som så att både jag och Amanda har fått en varsin lägenhet, så fett. Jag är så himla glad över att ha min alldeles egen lya, men min klippa manny the best looking tranny bor bara en uppgång brevid. Idag ska det skrivas kontrakt, sen ska jag hälsa på min bror i hans nya lya. Efter det blir det nog en onsdagsöl på pitchers!
TJARÅ

RSS 2.0