300612

hejzan bloggen!
 
 
Hur kan man ens ha så långa jeans på sig? Finns det något osoftare att ha på sig än låga jeans? Men fab.
 
Jag har fått dille på naglar. I min lilla hjärna blinkar det ständigt en lite lampa, NAILS .....NAILS....NAILS...
 
Och the queen of dem nails är tammefanemig Lana Del Rey. Så jävla faba naglar, fab överlag faktiskt.
 
 
 
 
ÅH! Så sjukt överdrivet, så sjukt fab.
Nu ska jag dra och jobba lite, got to get paid.
 
Fridens liljor!
Jenny

HELOSAN

Hej! Har varit mycket på senaste men nu är jag tillbaka! 
Studenten togs, förkyldningen kom, knegarlivet började. Men sen blev det torsdag och DFL!
Sen blev det midsommar och jag sa hej då till Leksand eftersom jag skulle jobba på lördag morgon. 
Men sa hej till Skäve istället!
Jag kom hem och käkade ensam framför TV:n, tog en nap, gjorde en fin krans med prästkragar, tuperade håret och cyklade iväg till Forsa. Där fanns det chips ↑.
Åh en sån fin sommarflicka.
 
Men eftersom jag började 07.00 nästa morgon trampade jag hem tidigt, ladda ner film och tog egopix som mms:ades till Leksand. 
Men sen blev det åka av i Rönns!
 
 
Kvällen blev morgon, Johan ville inte sluta festen och där med ge ifrån sig min tröja så han klättra upp i lyktstolpen i protest. Amanda hoppade ner i asfalten med knäna först och jag sovgick hem. 
 
Idag har jag förresten tatuerat mig, men det är ett helt annat kapitel. Nu ska jag se på My Week with Marilyn och hoppas på att den är bra. Tjenis igen!
 
/Amanda M
 
 
 

19062012

Dagen har jag spenderat i en bil, roadtrip! Men jag bringar glada nyheter till bloggen! JAG SKA PÅ WAY OUT WEST FUCKFACES! untzuntzuntz. Är så pass taggad att jag funderar på att kötta med lite ghettofabfakesilvernail. Då vet man att jag är taggad. Niggas i GBG!!
Legit? Tänk er skandalen om man var tvugen att dela på notan?!?!?!? Silly bitches.
Jag känner mig rätt nöjd med att inte leva på 50-talet faktiskt. Katrin Zytomierska håller ikke med. Det roligaste är ju att folk typ fortfarande hävdar att det inte finns normer i samhället som påverkar hur männsikor förväntas bete sig eller vara ENBART pga av vilket kön man föddes med. niet ninka, jag ser inga teckan på att sånt verkar finnas lite här och var.
Men nu till lite roligare grejer, NAILS!
Åh, vill också ha mönstrade naglar. Kom igen, så äckligt fab.
!!!!!!!!
Fridens liljor!
Jenny

Lekke bra men Fälun bäst

Hej mina små smörblommor!

Befinner mig i Leksand och här har jag spenderat mina tre senaste dagar. Mys å vara hemma men lite lite rastlöshetsframkallande. Från en hel del Rådis i Falun till en hel del hemmasittande med små jensyfikapauser i Leksand.

MEN snart är det Dansa För livet(!!!!!!!!) och midsommar och Rönnäskväll, då blire annat ljud i Lekke.

Puss å kram vi css på staaan!! /a.l


student

Och då har man tydligen tagit studenten. Med väldigt kluvna känslor. Så jäävla skönt att inte ha slutat skolan, men så hiimllaaans tråkigt att Falutiderna är över. Fashion Pack kommer aldrig mer bli detsamma. De sista månaderna vi har haft här med nytt folk som är så himla bra kommer inte bli detsamma. MEN. Å andra sidan så blir allt så himla nytt. Nu vet man inte riktigt vad som väntar i Stockholm men jag är säker på att det blir bra.

Studentveckan har vart så himlans jävla rolig. Mösspåtagningen i måndags vart en liten rivstart för veckan. Fulla och glada vandrade vi tillsammans med faluns alla studenter och mitt i leder lyckas såklart Jullan dra en faceplant. Alla utgångar i veckan har vart fina och mysiga och roliga. Och sedan kom den bästa studentdagen. Det är ett under att man tog sig igen dagen så pass bra med tanke på att man gick upp klockan 5 för att gå till en tidig champangefrukost. Sen blev det lunch med skolan och jag kände mig stenhård. Jag var inte alls på gråthumör. MEN en minut efter att jag sagt att jag kände mig coooool bröt jag ihop. Jävla Fashion Pack som ska vara så himla fina och som ska skiljas från mig. Utspringet vart kuule med armen i vinkeln och flaket var så jälva kul så jag höll på att döda mig själv. Vi hade den absolut snyggaste vagnen med det absoluuut fetaste ljudet och en mikrofon och jag gillade att höras i.

Jag och jenny hade även vår mottagning tillsammans. Så himla fint och så himlans bra våra föräldrar hade fixat det. Grym mat, grymt tält och en massa fint folk. Det kunde inte vart bättre. Fulla å himla glada dansade vi till 99 luftballons, höll tal till alla gäster, fick ett tal av jenny om våran tid tillsammas, öppnade massa fina presenter och hoppade en massa studsmatta. Kvällen däremot vart en lugn med väldigt trevlig kväll på Rådis med hemgång klockan 3 efter att ha tryckt en falafel.






































Ravearmbanden


































Så! Det var allt för mig för denna gången, med ännu ett kaosinlägg.

PUDSSS!!! /a.l


fab

Provande mina skor idag, kom på att man kan släppa upp dom lite framme i tårna. (inge skavsår)
Var även faaaab i das outfit (dem shoes!)
tacka gudarna för det. Kommer även rocka en ciggarr imorgon. damn it feels good to be a gansta
Fridens liljor!
Jenny

10062012

STUDEEENVECKA MOTHERFUCKERS!!! VI GÅR UT HÅRT, KÖTTAR EN JÄVLIGT BADASS MÖSSPÅTAGNING.
Ungefär såhär känns det..
Fridens liljor!
Jenny

Hella true

När man går förbi dom dem bitches som man aldrig gillat... flip that hair, they aint got no swag.
Fridens liljor!
Jenny

nu jeevlar

CHABBAAA!

Sedan i torsdags så har livet vart lite utav en fezt. För i torsdags SKICKADE JAG IN MIN SISTA UPPGIFT SAMT ATT JAG FICK EN LÖNESPEC SOM JAG INTE VISSTE ATT JAG SKULLE FÅ!!!!
=
Nu är det tamefään bara festen kvar. Den har vi hållt igång ganska bra sedan i onsdags. Igår hade Affe studentskiva också.  Vi var samlade hela varghans/leksell familjen för första gången på år och dagar vilket var MYZ!!

Ikväll bliree Kopparhatten, jävla mys blire nog.



PUDZ/ a.l

NU ÄR JAG OCKSÅ KLAR I SKOLAN CUNTHEADS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/ ZÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEERRRRRRRRR!

070612

Alltså Destinys child. Vi var fett grymma när jag var en halvtjock tioårig unge, ni är fett grymma när jag är en bootylicious nittonårig brud! revival!
SWAG
Idag har jag lämnat in ALLT i skolan, så nu har jag bara festen kvar. UNTZZZZ
Fridens liljor!
Jenny

Classy del 2

Anledningen till min rubrik låg i bilden ja. Ska tillägga att jag förfestar med mig själv, min PETflaska och tåget.

Pöss


Classy

Var hälsad kamrater

Får att få mig själv på bättre tankar samt belöna mig efter två dagars arbete med rapporten så bär det nu av till Borlänge för en öl med några klasskamräter. En lite lugn å fin kväll med skitznackk gör nog susen.

Ha en bra UNTZdag!! /a.l


06062012

Idag är en dag då jag är sådär jobbigt sentimental. Det hela började igår när jag satt här på min gamla dator och kollade igenom alla miljonersmijlarders bilder jag tagit genom tiderna och det fortsatte även imorse. Jag satt mig då och kollade igenom massa album på facebook med Timbuktu i bakgrunden (vilket alltid får mig att tänka på Zöller). Men inte nog med det så skulle jag nu efter att ha sett att Amanda lyssnat på Håkan från way out west göra detsamma.

Just nu vill jag bara ha en varm festivaldag med massa öl och sentimental musik och vara sådär full och lycklig som man bara kan vara när man är med sina bästa. Jag vill känna att jag har en massa bra saker framför mig och jag vill inte att allt ska vara så himla osäkert. Jag vill känna mig trygg i mitt nu och jag vill känna myg trygg i min framtid. Inte trygg med vad som ska hända i livet med plugg och jobb och allt men mer trygg på så sätt att man vet att man kommer vara omringad med folk man tycker om, och folk som tycker om en.

Men med student och en ganska fucked up tid så känns allt det där ganska långt ifrån. Hur som så har jag aldrig någonsin i mitt liv omgett mig med så fina människor som gett mig så mycket som under dessa tre år i Falun. Jag är så himla glad för denna tid. Och även om det just nu i tiden känns som att det kanske är på tiden att ta sig vidare så för det med så himla mycket ångest. Det vore ju ganska skönt att bara för några dagar gå tillbaka och ha det sådär fint som jag vet att jag bara har haft det med mitt Fashion Pack.










































































Förmodligen det djupaste lilla inlägget jag skrivit i mina dagar, men så får det vara ibland

/a.l

HEY livet, varför????

TJENA PHEPZ.

Har nu länge övervägt detta med att skriva mig ett inlägg i den gamla goa bloggen, i flera dagar faktiskt. Har liksom tänkt att, man lär ju mata er med lite howveryfancyuppdateringar, men så har jag tänkt. Vad har en just nu bitter människa som jag att komma med? Jag har väl ungefär 0% livsglädje och 100% ångest över att ens existera. "pluggat" hela dagen idag också. Det går ju åt helvete. Samhällsrapport h3ll0, samhällsbetyg g00d by3! Har ungefär lyckats knåpa ihop 1000 ord på en dags pluggande. HAHA alltså QUE?? och de orden säger inte speciellt mycket heller. Men det är så det är med det.+ att jag typ grinar över att jag vill ha suuuperljusrosa hår, MEN då måste man färga håret vitt innan, vilket är ett projekt jag varken har råd eller ork till. Har gått in hos 4 frisörer nu i hopp om att någon ska kunna hjälpa mig på annat vis, men icke. Kommer nog sluta med att jag försöker ändå, har svårt att tro på det dom säger. Nog om hur illa allt är.

College students understand
Detta har verkligen vart jag de senaste dagarna. Har fan sovit från typ 7-8 på kvällarna till 9 på mornarna, då jag tvingat mig till skolan. Att vara uppe till halv 12 är lite utav veckans rekord.


Saker som å andra sidan rockar i mitt liv just nu (kan bara inte känna smaken av det än då rapporten ligger som ett litet svart moln över mig) är:

  • MÖSSPÅTAGNING PÅ MÅNDAG!!! åhhhh jävlar i havet vad full å glad och fin jag ska vara.
  • Studentveckan är då startad vilket= VIN, VIN, VIN & VIN, hänga med de bästa, hänga med klassen, dricka lite vin och vara full
  • Min studentklänning kom idag och den var fin och satt bra
  • Jag ska bara för att det är studenten unna mig lite nytt smink och nya smycken woop woop
  • Min plånbok som försvann i lördags är tillbaka. Trodde jag hade vart lite vild å galen och tappat den på fyllan, men det visade sig då att jag tappat den på bussen påväg mot förfesten. Det var ju ganska fail, även om jag blev lite rund om foten av de första glaset jag tagit innan jag satt mig på bussen. En utav de mer lättpåverkade dagarna.
  • Jag är hemma och blev nyss serverad choklad med frukt och mandel, som jag suktat efter ett tag
  • Jag ska förmodligen ut imorgon

Det var väl ungefär allt för idag. Kommer tillbaka när jag har lite mer glädje att sprida till världen. Typ. När rapporten är inlämnad.

 

PUDZ mina små sötvattenspärlor /a.l


01062012

Tjenna peeps! Bildebonanza! UNTZZZZZ
Haha. Jävlar vad bilder. Alltid lika drömsk på hemfärden.
Fridens liljor!
Jenny

RSS 2.0