2011

Hej mina vänner å gott nytt år! Jag ser faktiskt för en gång skull fram emot nyår då jag knappt har tänkt på dagen och aldrig haft en vad-fan-ska-vi-göra-idag-stress. För jag orkar verkligen inte gå på ännu en nyårsfest och dansa till moves like jagger och försöka ha kul. Så iår har jag bestämt mig för att inte alls känna någon press på nyår och jag och mina närmaste har istället styrt ihop en middag med bara oss och sedan ska vi umgås och bara ha trevligt och dansa hela natten. Ska bli så himla skönt och trevligt.

Men till skillnad från Jenny då som anser att detta år sugit så tänker jag inte alls hålla med. Visst är min vardag inte alltid det roligaste men jag känner verkligen att jag har hunnit med en hel del och haft ett bra år med mina kära vänner. Så här kommer en liten årssummering med bilder. Dock har jag inte en sån ordning så jag har koll på månader och festliga bilder från allt men det får bli ett årssummeringskaos. Ett bildkaos, som trots allt inte är för ovanligt här på vår blogg.

I januari och februari hände inte sådär brutalmycket förutom lite bilder från skolan vilket verkar vara det liv vi hade. Mycket UF och lite fritid som jag brukar kalla den tiden av mitt liv. Så vi hoppar det och tar oss på mars med en gång. För då drog jag, Jenny å Amanda till berlin första gången.

Berlin i Mars


Jenny fyllde 18 men det enda kortet jag hittar därifrån var när de andra gick ut, och jag och Amanda, 17 år, stannade kvar hemma och drack finvin (Castillo de gredos<3), lyssnade på håkan, fyllesnackade och somnade till Juno. Galen kväll.

Sen i maj drog vi ut på haik med skolan, fint minne med fågel och grodattacket. Jag och Amanda kanske inte är de mest vilddjursälskande människorna man stött på.



Sen kommer vi till sommar vilket bild ett bildkaos med Drakbåtes i smedjebacken, P&L, hultsfred, kanske någon bild från göteborg och annat skoj så som midsommardagen som enligt senare tradtition firas i Rönnäs.

Drakbåtsfestivalen







Skolavslutning


Midsommar


Midsommardagen


En bildserie på mig från midsommardagen som jag gillar, alltid lika snygg när kameran är på plats.






P&L






Påväg mot festligheter i skävä




Hultsfred med Alfred & Zöller









Sugen



En mygg och myrfylld picknick, min tanke var iallafall fin.


Almberg


Berlin andra gången i augusti där vi även firade min födelsedag, fina tider.


Krökbacken och Möllers födelsedag



Stockholm



Jag å Möller röjde lite på Ace


Våra studentmössor kom och vi insåg att det snart var dags



Sedan har det nog inte hänt så mycket mer som är dokumenterat förutom julfesten å det som jag redan lagt upp i ett tidigare inlägg. Men detta var en del av vårt år iaf.


GOTT NYTT ÅR MINA KÄRA VÄNNER OCH TROGNA LÄSARE, HÄNG ME NÄSTA ÅR OCKSÅ VETTJA, hehe / Amanda Leksell

Adjö

Idag tackade jag av min bebe som jag haft i 3½ år. En sån kämpe han varit som överlevt misshandel och legat ute i kyla och blivit översnöad med mera. Nu har jag en ny fin iPhone 4S och njuter av fungerade knappar och att man kan göra saker samtidigt som man lyssnar på musik♥.
/Amanda M

29122011

Nej, hörrni. Detta jävla år, denna jävla dag. Jag har ont i hela kroppen, min nacke joinar forces med mitt huvud och dödar mig.
Någon utav oss tre brudar borde göra en årssummering, men jag känner mig fett opepp. Detta år har faktiskt sugit. Just nu är jag också 80% säker på att jag tänker skita i nyår iår. För alla vet ju faktikst att nyår suger, men vi försöker alltid att intala oss att det inte gör det. Men det gör det.
Hur som. The xx sänder ut detta lilla smakprov på vad som komma skall. Dom har också en liten hälsing till oss förväntansfullt väntande

Open eyes is a demo we did whilst creating our new album, we just wanted to share it with you. xx


Fridens liljor!
Jenny

Z→ÖLLER

Åter igen hej smigos!
Juldagen spenderades i Leksand och annandagen liksaså eftersom gamla goa Dagge bara körde och inga tåg eller bussar gick. Jag blev förkyld så väl hemma kollade jag igår på fyra Harry Potter-filmer (då vi fick dem i julegåva) och drack te. Idag åkte mormor hem i vårvädret och jag kollade sedan på den sista filmen med Harry. Efter det har jag spelat Sagan om de Två Tornen på PS2:t för såg filmerna härom dagen och hittade spelet idag igen!
Idag var det ju vår så jag kom och tänka på om det kommer kännas lång tills den riktiga våren är här och kom fram till:
Januari: Börjar skolan den 9:e och åker till Romme typ den 24:e. Så kommer nog flyta på bra där.

Februari: Kort månad, dock är det skottår så en dag extra. Antagligen så kommer paniken över kollektionen slå till ungefär då så mycket att göra och mycket roligt = dagarna dagarna, bara flyger iväg. OCH STUDENTKRYSSNING!

Mars: Börjas med sportlov och sen: LONDON!!!!! Förhoppningsvis är det redan vår där när vi kommer dit, men sen här i Sverige så kommer alla vara i extas, kaos i skolan, Jenny fyller år och dagarna är hyfsat långa.

April: Påsklov och förra året var det ju högsommar då så då är våren nog häör på riktigt!!!!!!!!
Hej hå, Amanda M!

christmasupdate!!!!

Ja det är väl dax att slänga in ett inlägg, innan man får kicken liksom. Chillar mest hela tiden under dagarna och sover mest hela tiden under nätterna nu i lov och juletid men det är ju soft det med. Juldagen var trevlig och i vanlig ordning fick jag avsluta kvällen med gotta do what they told yaah så jag kände mig väl nöjd. Dagen efter så hade även dagmar vart i full fart så jag fick dras med mitt hemsläp möller en natt till men det var ju bara trevligt! Men här är lite bilder från de senate veckorna.

Julfest i Falun







Ungefär såhär sitter jag och lökar varje morgon intill dagen framför the sims. Mmmmmm lov<3333


Det sista till pappas vardagsrum som jag har gjort om kom även under lovet<3 mumz. Vi gick från sunkin shabby chic äckel till ljust och fräscht.




Julafton kom och jag blev taggad på mat




Juldagen kom och vi startade uppe hos Göran för att sedan ta oss in till Arenan. Där inträdet förövrigt sved i min pengapung. Fyfän.


Whiskeyfinsmakaren<3


å såhär slutade kvällen

Nu är jag trött på allt som heter jul och ser istället fram emot sommar. Fyfan vad sönt det ska bli.

HÄRRÅ!!!! / a.l

27122011

Helst av allt vill jag nog ha vår. Varm vår. Jag håller mina små shrimpie-tummar på att snön som inte längre ligger på våra nordiska gator håller sig borta hela våren nu. Men jag antar att det kommer vara fett kallt i typ maj. Haha, tänker mig att det kommer snö på studenten.
Jag vill alltså ha

  • Härliga stunder med härliga vänner
  • En sol som värmer
  • Att den jävla stormen Dagmar ska försvinna
  • Vårkläder
  • Grönt, frodigt gräs
  • Ölstunder i parker med ölvänner
Men just nu har jag en storm som blåser ner träd. Men vad fan, vi går mot fetare tider!
Fridens liljor!
Jenny

26122011

Alltså, rosa hår. Du gör mig tokig.
Fridens liljor
Jenny

Plusgraderna kom, de såg men de ska inte segra!

Hej svejs grus grejs!
Idag är det dan före dopparedan vilket innebär julgransklädande här hos oss. I vanliga fall är det jag och christian som sköter detta, men den svikarn är i Uppsala. Så plastgranen bars in, den luktade blä och barra mer än en riktig, jag blev förbannad så jag och Ludde for till Bettans för att köpa n gran. De var döda så jag bestämde mig för att bege mig ut på illegal granjakt här i skäve. Klädde på mig skogshuggarkeps, trotters, tog sågn och drog. Men på gården fann vi en fin en så nu har vi en fin, riktig, hemmaodlad gran!
God Jul nu smigos! / Möller


21122011

Så här i juletider finns det massa saker jag vill ha. Dessa docs (särsklit de sista!) vill jag ha. Hoppas dock på ett par helt vanliga, supermega snygg, låga, svarta docs i ett fint litet paket.
Fridens liljor!
Jenny

HT11 avklarad!!!!

Hej!
Imorgon är det julavslutning hela dagen som följs av adjöfika och julklappsutdelning. Idag fick vi våra studentmössor, information om London och här med är halva 3:an avklarad!!!!!!!!! Snart är det juni och vi är fulla och glada. Overnout/Amanda M!!

19122011

Usch, usch, usch.
Fridens liljor
Jenny

18122911

Alltså. Känslan av att bli väckt av Julia och det visar sig att klockan är 15.15. Ingen höjdare!
Fridens liljor!
Jenny

17122011

Hejzzan!
Igår var jag på bio med några av mina vänner, det var hemskt trevligt. Idag ska jag plugga som en jävla gud, jehovas-uppgiften måste in. Just nu sitter jag och kollar lite med ett halvt öga på en dokumentär om hur DDR dopade sin idrottare. Usch, dessa tjejer fick galna biverkningar. Men men men. Lite bilder!
Mums, mums, mums för ögonen.
Fridens liljor!
Jenny

Lägesrapport från Engsberg

Halloj!
!!!WARNING!!! Sjukdomsklagande på hög nivå. Detta görs endast för att jag orkar inte berätta det typ två gånger.

Amanda Möller lever, efter ett knasigt dygn. Jag frisknade till i onsdags och skulle kila iväg till skolan i torsdags då mitt morgonte tyckte att det skulle spys upp. Sagt och gjort, men allt var ändå helt okej. Men. Sen vi 12 så knackade mensvärken på och som den gjirde det. Käkade panodil tills mamma sa stopp utan resultat. Tog ett typ 3723732576144 grader varmt bad, också det förgäves. Låg i fosterställning på golvet halvt avsvimmad och nu väldigt illamående. Värmekuddar rotades fram och det blev lite bättre. Detta höll i sig tills idag, var ändå tvungen att ta bussen till skolan och hämta dator men gick bra. Min mage är snart återhämtad från kaosveckan. Stackarn.

Så NU! Inget mer om min sjukdom. Här i Engsberg, alltså vår gård, är det nu lugnt. Lotta har haft det körigt med vård av sjukt barn OCH katt. Jag har rastat Rasmus för att han inte kan lämnas ensam ute med sin skadade tass, vi snackade om revirmärkning, kompisen Morris samt tonfisk. Sen har jag kollat på awesome day-time TV, fått besök av Becka och Vera samt fått mig en titt på Calles och Beckas nya lägenhet i byn. Nu fick jag mig ett infall och tog kort med Chrippas superkamera på mitt rum i brist på andra objekt. Men insåg även att Iziz aldrig varit hos mig, och sjukt längesen Jullan var det så nu får ni se hur jag bor!!!!!
Jag satt i förrgår upp de sista två tavlorna för att få en komplett rektangel, ett kort på Luddes morfar ute på Kättbosjön i en enorm eka och en torrnål/akvarell som gjordes på grafiska.
Garderober, ett träsnittstryck från förraåret och sidor i vår bästa bok där  alla nummer av Allers från de 6 första månader från 1921 är inbundna.
Säng, gamal skolbänk och min fina skolaffisch som det står att man ska vara hemma, ligga till sängs och använda näsduken då man är förkyld. Mycket pedagogiskt.
Det var det, so long smigos, ses så snart att ni inte ens anar det / Möller

16122011

Tjenna dudes!
Igår hade jag och några av mina fina vänner en liten julmiddag. Vi åt berg av kött och drack vin, det var mysigt. Idag ska jag på bio, UNTZ. Min lilla hjärtensnärta, Julia har gjort en dip dye. Åh, det har fått mig att återigen bli dippizz-galen. Jadu,.. What to do? Hon är iallafall så jävla mega snygg i det! Bilder för er alla!
Hells yeah, jag printscreenar och beskär bilderna i paint.
Hä va hä.
Fridens liljor, kära läsare!
Jenny

BRO C. COLLI

Hej hopp mina gulletossar. Här på bloggen är det tydligen lite ny deesaajn när man skriver inlägg, så vi får väl se hur långt jag kommer med detta. Ser lite nymodligt och krångligt ut. Men men. Så, vad gör jag nu för tiden? Varför hör jag aldrig av mig? Det är två frågor jag tänkte besvara i detta inlägg, så, häängg meee vettja!!! +++ extra extra!!! vad hände med broccolin? Vad jag gör nu för tiden: Jag gör inte så hemskt mycket. Veckorna på grafiska är avslutade och jag ligger mest och grinar över att gå i skolan. Så jävla drygt just nu. Speciellt när man tydligen har tappat sin förmåga att skriva bra uppgifter, skriver ungefär i nivå med en förståndshandikappad häst men annars rullar det på. Jag spenderar även pengar som jag inte har på julklappar som jag inte hade tänkt att köpa men man vill ju inte göra någon i sin omgivning besviken. Och trots att jag handlar för en väldigt liten summa pengar verkar jag ändå lyckas gå i en slags lindrigare variant av personlig konkurs. Varför jag aldrig (eller väldigt sällan) hör av mig: Med tanke på vad detta inlägg innehåller för typ av information så kan vi skippa den frågan. MEN! nu kom jag på en sak. En till cool mathändelse. Har ju tidigare fyllt två inlägg med information om min mutantmjölk så varför inte berätta om min magiska broccoli? Gick i måndags hem, efter en helg i leksand, på lunchen för att hämta lite grejer till skolan, känner en doft av rutten broccoli och tänker. Jävla lägenhet, stökig, luftar röv och hade just då ett pågående event jag vill kalla dammråttsrave. Jag går till skolan, grinar lite inombords över hur jag misshandlat min lägenhet och bestämmer mig för att ta det kloka beslutet. Fly mitt tragiska studentliv och åka hem till Tibble för att leva familjeidyllen i vårt röda lilla hus i den vackra lilla byn. I vetskapen om att detta kommer att straffa sig. Och det gjorde det. Jag åker på tisdag motvilligt hem till lägenheten för att börja städa. Börjar med att diska min disk som jag hade sköljt för att undvika funky dofter ren men inte diskat. Och jag finner då i botten under berget en liten broccoli som hade förstört hela min plan om att sköljer jag så luktar det inte. Jag ser med ilska ner på broccolin och tänker att dig din jävel tar jag itu med sen. Efter den hotande blicken så börjar jag diska, uppifrån och ned. när jag sedan når den sista tallriken i botten och förväntar mig att möta min broccoli så är den borta. Den har alltså legat där och blivit så gammal och porös och vattnig och äcklig så den har lyckats smälta ned i de små små hålen med hjälp av bara lite vatten. Fräscht tänker ni. Äckligt tänker jag. Tydligen funkar inte mina mellanslag så att detta är en sjukt dryg text som sitter ihop är inte mitt fel. bYe ByE / 4 /\/\ 4 /\/ |) 4 |_ 3 |< $ 3 |_ |_

God bless Oprah and The muzic help

Shalom smigos!
"It's alive!" skriker ni nu när Zöller stämplat in. Och ja jag lever dock med feber och illamående men kan inte klaga värst mycket. Jag tar igen mig efter en slitsam månad på verkstan med te, ockupation av tvn och filosoferande. Igår såg jag sista avsnittet av The Oprah Show som jag älskar när det är roliga teman (mord, psykisk sjukdom eller typ när de ska hitta USAs godaste corn dogs(?)) men hatar när det handlar typ om Patrick Swayze och då INNAN han dramatiskt nog dog. Men hur som - i sista avsnittet var det bara hon och till en början var hon sjuuukt vis och hade bra saker att säga om livet. Dock spårade det tillslut och hon börja prata om Guds närvaro och jag blev ledsen. Men till min och mammas stora förtjusning började senare Musikhjälpen som vi följer slaviskt varje år. Så idag har jag tittat på tv med paus för mat och lite Sims. Imorgon ska jag äntligen ladda ner Mafia så kan förhoppningsvis spela det imorgon.
På torsdag blir det julfest och så kul det ska bli. Jag och Amanda åtminstone ska supa till och jag längtar faktiskt att gå till skolan på fredag, alldeles för trött och lätt bakis, var allt för längesen nu.

Tack å hej, ses på torsdag everybody!
/ Möller von Zöller


12122011

Hejhejhej! Lite morgonbloggande, det är ju alltid soft. Idag ska jag tillbaka till skolan, för första gången på en månad och då ska jag hälsa på mina sweetiepies, Julia och Isa. Det ska bli gött!
Igår funderade jag lite på hur världen egetligen ser ut. Det är lite kaos, faktiskt. Men vi jobbar på det iallafall. Vi får se det så. We´re getting there!

Fridens liljor!
Jenny

Idag är det torsdag



Hej. Jag kan inte sova. Jag har återupptäckt The Smiths idag, det var ett tag sedan vi sågs. Sen den där Ewa Aulin, herre jesus. Hon är ju typ som dagg en vårmorgon. Men ett sånt där oskyldigt but yet lite porrigt dagg. Vi vet ett sånt?
Jenny

OMG the greatest discovery EVER!!!!!

Hahahahahahahaha stallet.se finns fortfarande kvar, så var tvungen att skapa mig en användare. Bli vän med mig!!: MizzZoeller, hihihi!!!

I ♥ MY CAT 2.0!!!!!

Haj mina vänner. VI pratade om min katt Skrollan som sorgligt nog for till himmelen i våras, idag. Och jag kollade igenom gamla bilder idag och hittade massa bilder på den gamla skönheten. Så här är ett tribute till Skrollan, den sanna Kattkonungen.
Sjukt passande bild som jag gjorde back in 2005, då han var skrassens mentor, han var som Dumbledor är för Harry, Gandalf för Frodde, Balou för Mowgli och Tompa för Jenny. Jag var redan då ganska kung i paint btw.
Hahaha, skrev dit "Skrollan" på bilden för så gjorde folk på stallet.se och jag ville ju inte vara sämre. Det verkar också som jag gay-förklarade min katt med, för inte nog med att han hette Skrollan trots att han var grabb, så skrev jag hans namn i rosa.
Fräcka effekter med min nya Sony Ericsson. Haha tycker att han är lite lik min mormor här med, förlåt mormor om du skulle se detta (du är varken lik en apa eller Skrollis)
Sist men inte minst insåg jag just vart Rasmus lärt sig att sitta så sjukt chill.
Det var allt för mig, lovar att det var allt om mina missar för ett tag nu. Börjar känna mig som den galna kattbruden som bor med Mallan.
Tjenixen / Zöller

Julstök, de eeee fö hääääärligt

God morgon mina små gullvippor. Nu sitter jag här med en skål fil och tar en ofrivillig långmorgon eftersom att bilen in till Leksand gick tidigt imorse. Men jag klagar inte, att ta det lugnt på morgonen kan ju faktiskt vara det skönaste.

Men hursom, såg i tidigare inlägg att Jenny saknade uppdatering från min sida och då kan jag ju säga att det är för att vi lever lite spartanskt hos min mamma ute i Tibbles urskog där jag spenderat helgen. Vi har nämligen ingen dator, utan vi har våra iphones att förlita oss på. Därav, bloggfri helg *bloggpaus*.

Nu börjas det. Bildhysterin på alla pepparkakor och lussekatter man bakat, och på allt julpynd man skapat och hängt upp. Små bevis som bekräftar hur duktig man vart och vilken mysfaktor man har hemma. Och en annan ska väl inte vara värre. I helgen började julebaket i Tibble.


Pepparkakshus och pepparkaksbakning i lördags.


En liten tradition som skapats på senare år att att göra en årlig tripp till Insjön av alla ställen och gå på en liten mysig fairtrade butik där vi bla. handlar på oss en ny liten Ernsttändsticksask med ett härligt citat som vanligtvis får flytta in i pepparkakshuset. Nu är detta förra årets Ernst så det gav ju friheten att klippa sönder asken och flytta in honom på riktigt. Alla behöver vi en Ernst i våra hus. Här fick han bo förra året:



Å luzzebullar igår

Puss å kjam vi ses på stan!!! /Amanda Lex


Andra advent

Mys. Lana Del Rey, du är grym. Snygg som få också, men det kanske man måste vara som kvinnlig musiker? vad vet jag. Iförsi, bruden som sjunger i the xx är inte så grann. Men det kanske finns undantag? Sen spelar hon i band också, vilket inte Lana gör. Ännu en spännande tanke ifrån mig!!

Jag trivs i min lilla lägenhet, saker börjar komma upp på väggarna och jag har spenderat min första natt här. Soft, soft soft.









Jenny

WE ♥ U SKRASSMUS!

Vill återuppta konungkatter när man ser detta mästerverk. Allas vår Skrassmus chillandes som vanligt, åh bubben.
I ♥ MY CAT!
/Zöller

3 december

Den gamla lägeheten

 

Nya lägenheten, den som är bara min!


Just nu handlar hela mitt liv om min lilla flytt. Älskar min nya, lilla lilla lägenhet. Den är långt ifrån att vara helt färdig plockad med, men I´m getting there. Köpte även mat för typ 600 spänn idag, inte en särsklit rolig utgift alls. Fy fan, 600 spänn. Jag hade ju fått en flygresa tur och retur med ryan för det liksom. Men nu slipper jag gå hungrig, och jag har en ny tandborste. Jag vill gärna ta detta tillfälle i akt att uppmana min vapendragare Amanda, och Amanda om att börja uppdatera denna blogg. Just nu ser det ut som att howveryfancy bara är mitt lilla projekt, men icke sa nicke.

Ser också nu att det är kaos på mitt lilla hyllningsinlägg till fleetwood mac, men men. Men det ska bli lite mer musik tänkte jag. Apropå musik, en positiv grej med att ha en så pass liten lägenhet är att jag nästan kan röra mig fritt i lägenhetens alla små utrymmen utan att ta av mig högtalarna. Kändes gött när jag målade naglarna i badrummet med musik i öronen. Jag tänkte "detta är ju schysst!"












Jenny

Spending that cash



Idag köpte jag ett par nya hörlurar. Åh, det var fint. Idag har jag även hämtat mina nycklar till den nya lägenheten, gått på Dalarnas Museum och snackat/tittat på grafik med mina handledare på Konst Grafiska och varit MEGAGLAD för min kompis Isas skull. Älskar att bli glad över något bra som händer mina vänner, men jag tycker det borde hända mig något liknande. Det skulle inte sitta fel.

Nu ska jag äta sushi, även där har jag spenderat pengar, och sen ska jag återgå till att packa ner mitt liv i flytttlådor.

Ha en fin afton/ Jenny

RSS 2.0