Påveeg

Nu är vi äntligen påväg till London. I glassig YA-anda så har vi självklart en egen buss som kör vår klass till Västerås där det bär av med de icke så YA-glassiga Ryan Air. Hoppas Olga är flygvärdinna idag, det brukar bli så mycket roligare då. Förövrigt så hatar jag att flyga. Från lyft till landning så sitter jag alltid och spetsar på mitt hejdå-tal till min familj utifall vi skulle krascha eller bli kapade. Detta är sånt som man egentligen inte skriver om någon timme innan man lyfter men händer det nått så vet min familj iaf att jag tänker på dem.. Hehe, närå. Det ska nog gå bra. Får se hur pass kallsvettig och spyfärdig jag blir denna gång.

Men m8s! Nu bär det av mot en förmodligen grym vecka, hörs då!!!!

Ett häng taggade.. / a.l


25032012

Ja mina vänner. Idag är det ju dagen innan das grande resa te London. En dag som jag spenderar med att göra allt utom det jag behöver, nämligen packa. Fan i helvete vad jag hatar att packa amigos. Om jag någon gång blir rik ska jag fan anställa en personlig hårplattare/tånagels-klippare/nagellackare, en packare och uppstyrare (amanda möller, sommarjobb?) samt någon som på något magiskt sätt kissar åt en när man vaknar på natten och måste resa sig ur sängen får att gå och slå en drill. Det skulle jag gärna slippa. Men det ligger i framtiden, än så länge måste jag både kissa och packa själv!
PACKNING, FML.
Fyllde år förra måndagen också, då blev det fin-frulle!
Denna dag är också en dag i förväntans och funderingarnas tecken. Jag funderar på följande:
  • Kommer alla på skolan som vi ska besöka hata mig?
  • Kommer jag vara så nervös att jag dör när vi sätter oss på tunnelbanan?
  • Vad fan ska jag ha med mig?
  • Varför har jag inga snygga kläder?
  • Är det värt att köpa en tågbiljett till typ Oxford för att hitta en porrig brittisk professor i typ litteratur som alltid har på sig en tweed-kavaj?
  • Hur länge kommer det ta innan man slutar suga på engelska?
  • Vart ska vi gå ut?
  • Vart ska jag gå för att ha störst chans att detta händer?
  • Om jag skulle stöta på denna lilla varelse, hur i hela havet ska jag fatta vad han säger?
  • Kommer flygvärdinnan Olga vara flygvärdinna igen? Det vore fett, hon var sjukt rolig.
  • Hur fett kommer Tate Modern vara?
  • Vad kostar en vodka red bull?! nomnom nom...
Har också gjort en liten lista. Blir mycket nostalgi från åttan typ. Fan vad roligt! Haha, så poppig ibland. Jag tycker iförsig att det kan vara jävligt fett med supermega inidepop ibland. Åh, vi måste verkligen poppa järnet någon kväll i london.
Fridens liljor!
Jenny (indiepopens mästare)

DAN FÖRE DAN

Idag har man väl vart ute och rastat hunden, sytt en kjol och tvättat. Ska snart packa, det är ju dan före London!

Moppen är även framme nu vilket betyder två saker:
1. Det är vår.
2. Man har fortfarande inget körkort.
Det leder till:
3. Man känner sig ganska failad när man måste glida runt på ens gamla alienmoppe.


AH!

Hola!
Just nu sitter jag hos Malin och ska vara hundvakt. Därav rubriken. Känner mig lite lost. Jag är ju katternas konung och har aldrig varit med en hund ensam, men det här ska väl gå bra. Molly (hunden) har bajsat, fått mat och ska få en kvällspromenad snart. Jag ska sysselsätta mig med att skriva CV för efter London ska jag ner på byns ålderdomshem och söka jobb/bli intervjuad. Lite diffust vad jag faktiskt ska göra efter ett samtal med en där, men en dag och tid bestämdes.
"imma dawg" hehe så va hon det.
/ Möller von Zöller

!!!!

KAMRATER!

En liten uppdatering angående badmintonen! Jag vann!!! Så jävla stort!! Så jävla konung!! Gratis bärtz en hel kväll! Kunde fan inte bli finare. Men får väl även tacka mina kamrater för ett bra spel! Sjukt jämnt mellan mig och isa men efter mycket skicklighet och en gnutta tur hamnade segern där den skulle.

Men, även en mästare har sysslor att göra så nu blir det packa väskan och storstäda lägenheten, för nästa gång jag åker till Falun är jag påväg till London!

Pudz/ kingen aka Leksell


TOUR GUIDE

Hej!
Såg att Amanda hade gjort ett inlägg, så tänkte jag också skulle göra det för att skjuta lite på den ökända Naturkunskapsuppgiften.
Att jag är lite av en reseledare stämmer så hårt. Gillar att styra upp/litar inte på att någon annan av oss ska göra det så jag tar tag i detta. Jenny tycker även att jag borde bli tour manager för diverse band för jag är (själv?)utnämnd drottning av logistik och logik. Blev just "Sanning eller Bullshit-mästare" liksom.
Har gjort FETASTE häftet med lite schyssta Londontips som vi (jag och Isa (blir ni andra förbannade nu?)) hittat. Kommer göra ett inlägg med det sen för man får fan inte upp nåt bra när man googlar efter Londonguidear. Måste bidra till cybervärlden lite. Käkar just nu lite vitkål och kall kokkorv eftersom jag inte orkar laga mat.
*kartläsare*
Nu ska jag pressa Christian på pengar för just nu har jag 900:- och det blir inte så bra om man ska till London.
Au Revoir / Amanda Mölllllllllllllllller

löndon

TJENA!!

Alltså sug min pluggdase, så jävla omotiverad just nu och då ska en uppgift om analys och källkritik och en Naturkunskapsuppgift vara klar. Wej, fun fun. Jag skiter väl i hur Sassoon hade det på sitt träningsläger.

Men å andra sidan så är det bar 4 (!!!!!) dagar kvar till London! Eftersom att vi åker med skolan och jag knappt har behövt att fixa någonting själv. Eller eftersom att jag inte behövt fixa nått själv rättare sagt (har ju sir reseledare zöller med mig) så har jag inte riktigt känt på karamellen att vi faktiskt ska åka. Men det börjar smälta in nu lite sakta men säkert och jag börjar se så sjukt mycket fram emot det. Vill bara åka dit, bli av med de två första dagarna vi ska spendera på Instituto Marangoni och sen ta SEMESTER!!!! Dricka öl och red bull vodka, äta mat, strosa runt, inte bry sig om några problem med skolan eller studentekonomin och ha det göött. MUMS. Alltså den bästa känslan i världen är ju faktiskt att kunna säga, nej fan grabbar, semester är semester, klart vi ska ut å käka och dricka massa öl. Inte ofta jag upplever det här hemma kan jag ju säga. Att gå ut och äta och ta en öl här= minus på kontot resten av månaden.
Hoppas det är megavår också.

Nu ska jag fortsätta skriva lite om andningssystemet innan jag drar mig upp mot lugnet för en sista badmintonmatch! Jag och Isa ligger i täten och vinner jag detta så är jag kan lyckligast i världen. 4 gratis öl!!!






Jag när jag tar hem detta! Sen ska vi inte tala om hur reaktionen blir om det slutar i förlust, HATAR att förlora. Att vara en ödmjuk vinnare och bra förlorare är inte min melodi, att spela för skoj skull är för pussys.

Pös/ a.l

BAD ASS SLYTHERINARE

Vi kollade på Harry P igår. Crabbe var inte med, han har tydligen blivit lite för stygg.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/harry-potter-stjarna-domd-till-fangelse

/Zöller


19032012

IT´S MY FREAKING BIRTHDAY!
Fridens liljor!
Jenny

18032012

Jaaaha ja bloggen. What up?!?!?!?
Jag är fortfarande sjuk, därför skjöts mitt planerade födelsedagsfirande in idag. Fyller år imorgon (!!). Sugig ålder att fylla, men eftersom jag älskar när folk är snälla emot mig och älskar uppmärksamheten som följer med en födelsedag så älskar jag min födelsedag. Men med åldern börjar den underbara dagen jag kallar för FÖDELSEDAG (!!!) få en mörk sida också. Jag får alltid panik, eftersom åldersnojjan är ständigt närvarande. Men fuck that...
En sak jag verkligen hatar just nu är hår. Överallt ser jag hår. Kom på att det nu låter som om jag snackar om armhåle-hår. Inte denna gång mina vänner, dock asfett med gruppen på fb. Jag snackar dock om vanligt huvudhår. Jag har blivit helt besatt! Det går fanemig överstyr. Jag tänker på mitt eget hår jättemycket, men jag typ stirrar på folks hår på stan. Varför? Undrar ni kanske, kära läsare. JOOOO, för jag måste göra något med mitt eget hår, men jag vet ikke vad. White chick problems....
Något som förgyller min tillvaro i detta hårinferno är iallafall att jag har en cykel som jag kommer cruisa runt i Falustad med. Så sweet.
All these silly bitches with pretty hair...
(vänner som inte var med på bilder, kom igen nu vet att era hår är fina men jag hittade inga bra bilder att printscreena. U mad bro?)
Fridens liljor
Jenny

!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!

Ni har nog spytt på mina inlägg vid det här laget men!!!!!! En ny SIFO-mätning visar rödgrön majoritet och att (V) är fjärde största parti!!!!!! Dock backar vi lite, och tragiskt nog ökar SD men vågmästarrollen förlorar de. KD är ute ur riksdagen äntligen (gaylords(hehe fuck no sa Göran))
Gå in och läs allt på gp.se.
EAT A DICK ALLIE!!!!!! U'RE GOING DAOWN!

/Amanda M


HYPERHYBRIS

Just det. Idag hörde jag att Julian Assange ska ställa upp i Austalienska senatvalet. Skön grabb, tycker det är roligt med sådant här. Han kanske är en bra kandidat (fast han är en elak våldtäktsman som hatar svenska feminister) men började tänka på liknande fall.
.
Arnold Schwartzenegger behöver väl inte ens kommenteras för vem vet vad som hände där. Eller ja, det är ju inte bara USA, utan Kalifornien han regerar i så, så konstigt är det väl inte.
.
Wyclef Jean insåg efter jordbävningen på Haiti att han inte bara kan hjälpa till att återuppbygga landet med sina cash, utan det skulle faktiskt kunna vara HAN som byggde upp ALLT. OMG GOD MOMENT. Ställde upp i presidentvalet men väl då kom det fram att han var tre år äldre än han påstått. Hehe, but why liksom? Tre år? Hur som så fanns det andra saker som också var fel, så blev en Whyclef Schas.
.
Min poäng är ickeexisterande är jag rädd, för dit jag ville komma var att Julian Assange = Julian Massa(n)ge. That's what so not what she said. (Gick jag för långt? Antagligen. Förlåt.)
B-kända män med hybris är iallafall (tragi)komiskt tycker jag. Finns det motsvarande kvinnor?
-
Bästa katten.

I'M FEELING AWESOME

Hehe. Hej. Kanske inte skulle säga awesome men var tvungen att quota ma man Danny. Så himla less han va när han blev två, trodde han skulle nita Loreen.
Idag vaknade jag till kasst väder och min enorma iver att fixa balkongen försvann. Åkte till Borlänge med familjen istället.
Drack just jag just en asfab latte (ah!) som jag gjorde på kaffe smaksatt med kardemumma. Åh så gott det var. 
Nu kollar jag på The Rachel Zoe Project på TLC. Bästa kanalen ever. Men likt den fashion guru hon är, och den fahion pupil jag är så snappade jag upp en sak: Hon sa typ "Alla kvinnor bör ha ett leopardplagg men alla kommer inte kunna bära det". Hehe. Men jag älskar leopard, och i samma sekund hon sa det så gick jag in på Hannah and Landon. Babes. Jag ska sy mig ett par bikinitrosor när jag hittar ett fint leopardtyg.
-
/Amanda Möller

15032012

Jag börjar se ljust i sjukdoms tunneln eftersom febern nu bara är ett minne blott. Jag har iförsig en vana av att ropa hej innan jag kommit över sjukdoms-bäcken, men what the heck. Snart ska vi till london. WOOP WOOP. Jag fyller år på måndag också, vilket känns mysigt. Just nu ligger det en slightly onverweight katt på mitt ben, det är mysigt.
Hehe, älskar att hålla bort katters öron och fota det. Superroligt.
Fridens liljor!
Jenny

ON(S)D DAG

Hej!
Jag har inte mycket på hjärtat men tänkte avge en liten lägesrapport. Jag är hemma, mycket trött, med en up and comming rethosta, men det värsta av allt är: Att jag tror att det är torsdag men det är bara onsdag. Kommer vara två hemska dagar innan helgen är här. Men igår fick vi tillbaka internet och jag lyckades göra det trådlöst så nu kan jag surfa vart som helst i hela huset!!!!!! WOOP!
Ja, glassmässa igår. Kung. Jag åt:
En froosh
En Magnum
En B&J's
En bulle
En eller två Red Bulls
Två korvar
och slutligen en Vitamin Water to go.
Nu vill jag bara att det ska bli sommar och ligga ute på min balkong som mest är som en enorm koja. Kanske ska fixa ordning där i helgen! Bra idé. Sen ha en super sentimental fest i en park i Falun med vårt dream team (vi tre, Isa, Lisen & Julia) och lyssna på gamla gymnasie vår/sommar tunes. Typ 5 years time och gråta över det gågna.
Lite övrigt:
  • Jag har upptäkt att jag har kick-ass kodminne. Lärde mig koden till internet efter att ha läst den två gånger igår, och idag lärde jag mig mitt bakkortnummer!
  • Hur kan ett land ha vetorätt fast inte ens demokratiska val? Låter ju inte så där jättebetryggande.
  • Om två veckor är vi i London, oh så härligt!
  • Måste åka och städa hos CHristian imorgon. Blä.
  • Studenten närmar sig nåt enormt, innan slutvisningen har vi typ 2½ vansliga skolveckor!!! (Efter lov, APU, och projektveckorna)
  • Om jag inte har en fin kingfest här hemma i sommar så ska jag bjuda alla på en öl. Honest to blog. Tänker att jag lagar massor med mat och bakar så lägger alla en slant så gör vi bål och mojitos och käkar, fikar och fyllekäkar. Åh.
  • Letar någon i familjen Franco efter en svensk au pair?
/Möller

glassmässan, den bästa mässan

Tjena PEPZ.

Sitter just nu med ett helt ravekalas i mitt hår. Min helrenovering är äntligen utförd och jag har nu slängt i lite orange färg igen. Denna gång så varvade jag dock med lite rött också, hittade ännu en bortglömt färgbomb att använda mig av så varför inte tänkte jag och köttade på.



Såg att jenny redan har skrivit om glassmässan men det tåls ju fan att nämnas igen. I tre år har jag väntat på att det ska få bli min tur att följa med Julia och äntligen var dagen kommen! Första året paxade jenny till sig, andra året var det min tur men Jullan glömde bort självaste glassmässan (!!!!??) (lite som att missa att det är julafton) så det fick bli iår då hon även kunde ta med sig tre kamratos till. Så vi plockade på oss glass efter glass efter korv efter red bull och slog oss ner vid ett bort. Tror fan att vi slog rekord i ätning där inne. Min lista såg ut som följande:
en B&J wich (puss)
En halv mjukglass med massa strössel
TVÅ korvar
Ett halvt wienerbröd
En liten B&J
En Froosh (PUSS)
Och till sist en loka.

MHMM, slå den om ni kann.
När vi alla var klara såg vårt bord ut såhär:

Observera att det ligger en hel del glasspapper som inte syns så bra också.

Förövrigt så är ju folk ganska dumma i huvudet gällande den här lilla hår under armarnadebatten som pågår på facebook och som jag antar att ingen har missat. För det första så handlar det inte ens om att raka sig eller inte. Alltså vad som är snyggast, för det fattar man ju själv att alla tycker olika om och ska man hålla på och diskutera huruvida äckligt, snyggt eller fult det är att ha hår eller att raka sig så kommer man ju inte speciellt långt. För det är i detta fall helt irrelevant. Det hela handlar om att bli accepterad för vad man än vill göra, om man vill raka sig eller behålla sitt hår. Sen att slänga ut sig argument som "Sverige är ett utav världens mest jämställda länder så sluta klaga" är fan det VÄRSTA jag vet. Det säger ingenting om hur jämställt sverige är utan bara hur mycket om hur fittig världen är i denna fråga. Eller vänta nu, nu har vi kvinnor faktiskt fått ett mer jämställt samhälle, kan vi inte bara nöja oss? Hur mycket ska vi begära egentligen?
KANSKE ATT MAN SKA FÅ SE UT HUR FAN MAN VILL UTAN ATT BLI UTHÄNGT OCH HÅNAD ÖVER LITE HÅR UNDER ARMARNA.

Och en hel del mer saker.

Man kan helt enkelt inte nöja sig för att det finns de som har det sämre, det säger ju sig självt. Sen utesluter det ju inte eller att man skänker en tanke och bidrar till de som har det sämre heller. Det ena utesluter ju faktiskt inte det andra.


Nu är jag lite lite taggad på att gå ut och ta mig en onsdagsöl. Men vi får se hur det blir med den saken.

PEACE OUT! /a.l



13032012

Folks.
Som ni kanske redan läst spenderade jag natten hos min eminenta kamrat Amanda Möller. Vi chillade runt, min hals gjorde ont, lite krasslig har jag ju varit ett tag nu. Men under natten vaknar jag, febrig som en jävla viking. Alla vet ju hur ofta vikingar drabbades av feber, am I right? Varför just en viking? Jag vet inte. Jag feberyrar.
Men som tur är är ju Amandas hem en mindre vårdcentral, så jag gick ner till Da drug-table. Da drug-table är som ett litet smörgåsbord med olika substanser, vilket passade mig som handen i handsken i mitt febriga och hemskt förkylda tillstånd. Jag knaprade i mig några halspiller, lite febernedsättande och gick och lade mig. Efter många om och men somnade jag och när jag sedan vaknade åkte jag till skolan iallafall. Jag kan ju inte stanna i Skedvi hela våren.
Upptäcker också på bussen att jag glömt min mobil hemma hos Amanda. "FML" tänkte jag.
Av min gulliga lärare fick jag låna klockan på hennes kontor, så att jag skulle komma upp på morgonen. Det var nice, hon är gullig.
Är i skolan på förmiddagen (börjar på eftermiddagen, men syr lite) käkar lunch, men bestämer mig för att gå hem. Julia behövde låna min nyckel till skolan och eftersom vi ska till GLASSMÄSSAN (!!!!) vid fyra, får hon självklart låna den. Jag crashar lägenheten på Järnet och kollar på Zombieland, tänker inte mer på nyckeln.
Sen styr vi vår kos mot det mest episka eventet, Glassmässan. Jag tänkte att lite glass kan lindra köttsåret i halsen, kyler ner det lite liksom. Vi tog över stället. Jag åt följande:
  • En grillad korv
  • Två små Ben & Jerry´s
  • Två kulor kulglass
  • En vitamin-well
  • Smakade hej-vilt av Isas bullar
  • Två eller tre Red-bulls
Allt var gratis, det var fett!
Sugarush!
NU börjar dock min dag gå åt helvete.
Febern kom nämligen smygande tillbaka under mässan. Min mage är mer uppblåst än vanligt (tror fan jag fått IBS eller något förövrigt). Dock har jag tur eftersom Borlänge-bussen precis kommer in till Falun när min andra buss ska gå. Jag hinner alltså med den och är fan överlycklig över det. Jag är så himla glad eftersom jag håller på att kissa i mina braller. Galet tissenödig.
Sen kliver jag av bussen och slås av en horribel insikt. Jag har inte mina nycklar med mig. Julia har dom. Först tänker jag "Men jag ringer dom, det är lunch!" Hobbibel insikt numeros dos kommer. Min mobil är i fucking Skedvi.
Sparkar på en busskur, svär och letar lite efter ett ställe jag kan kissa på ute i naturen. Hittar inget bra ställe, och bestämmer mig för att lämna mina väskor utanför min lägenhetsdörr. Jag är då galet kissnödig. Så jag bestämmer mig för att kissa i golvbrunnen i duschen som finns i min studentkorridor. Duschen som jag delar med typ sju pers (förlåt). Städade dock som fan efter. Sometimes a man got to do, what a man got to do. Blev också lite imponerad av min prickfärdighet. Inte på kaklet en enda gång, slå det om ni kan!
Som tur är har jag dock Isas nyckel, så jag börjar knata emot bussen. Eftersom jag inte har någon jävla telefon är det dock svårt att veta vad fan klockan är. Att veta vad klockan är brukar vara fördelaktigt när man åker buss. Jag gick till Lassarettrondellen, vilket är rätt långt. Då kommer jag på att jag hade kunnat tagit en annan buss från ett annat, närmare ställe. Den bussen åker också hela vägen till Järnet, där nyckel finns.  Då tänket jag såhär:
Jag fortsätter min färd
Det kommer en buss efter några minuter som tar mig in till Falun-stad. Kvinnan som kör väljer dock att stanna typ 15 meter från hållplatsen, ofett. Denna helvetes jävel tycker att detta är ett bra tillfälle att påpeka att jag inte har en reflex på mig. Hon har en fruktansvärt fittig attityd.
Ger henne denna blick:
Byter buss, hinner köpa ägg, åker vidare mot Järnet. Trevlig man som kör bussen, min favorit busschaufför. Hämtar nyckeln, men blir lite förbannad över att alla mina kompisar håller på att göra sig fina i håret. Jag rockar mamma-skatbolooken, medans dom färgar det i roliga fina färger. De har också föredelen av att se ut som om dom är 18 istället för 36 som jag.
Snicksnackar ett tag, tar nästa buss därifrån och åker hem. Nu sitter jag och dör feberdöden.
DÖR FEBERDÖDEN.

Mina fina vänner tyckte dock så synd om mig så dom gav mig deras sista ipren (vet ni hur dyrt ipren är eller?!?!), så den ska jag njuta av när jag nu går till sängs.
Super långt inlägg, men so sue me motherfuckers.
Fridens liljor!
Jenny

True

A wise man once said...
Fridens liljor, once again!
Jenny

12032012

What up?
Helt plötsligt hade vi hela 40 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) läsare. Oh dear lord. Vi brukar snitta på typ 5, så det var ju fett. Jag har ondast i halsen. Alltså, det känns som ett brinnande köttsår i min hals. Jag och Zöller hänger i Skedvi, vi planerar framtiden lite. Tänkte söka en utbildning, men då var man tydligen för tidig. SÅÅÅÅ HET PÅ GRÖTEN. Eller ja, det var sir.zöller som tänkte söka, jag tänkte söka när hon provat vattnet så att säga. Doppar tårna i framtidens tyska pöl.
Jag har också målat mina naglar med det absolut ravigaste nagellacket. Rave, rave rave! UNTZ
Så känner jag mig när jag tänker på att jag ska åka till London om typ två veckor. London + rave naglar= swag dance.
Fridens liljor!
Jenny

Friluftsliv, ett uttröttande liv

Tjena pepz.

Försöker mig på det här med att mobilblogga i brist på datorer och någonting vettigare att göra.

Såg precis att vi hade fått en länkning av Simon på fejjan och statistiken ökade drastiskt från våra tidigare 6 läsare till 28. En ny upplevelse för oss här på how very fancy så det var ju trevligt.

Idag hängde jag med min mor och Inese på en liten utflyktsdag i Granberget för skidåkning och korvätning. Jag ägnade mig dock endast till det sistnämnda. Men korvätning kan tydligen vara nog uttröttande nog för väl hemma skulle jag vara lite härlig och sätta mig i solen för att läsa en god bok, men i vanlig ordning så slutade detta med en sidas läsning och 30 minuters sömn. Förstår inte hur en människa kan vara så okapabel till att läsa som jag. Somnar på dirren även om jag inte egentligen är speciellt trött.

Förövrigt så drog jag dagen till ära på mig mina gamla Uggs och mammas fjällrävendunis som kompensation till mitt hår jag skrev om i det förra inlägget och skapade lite balans. Det blev nått i stil med detta som dock är en bild från sportlovet i Almberg. Ser ut som en glassig morsa korsad med en fjörtis.

Pusshej mina sötgurkor. /a.l


Mello

Hej mina vänner. Här kommer jag med en uppdatering från en kalaskul mellokväll.

Läste precis Zöllers inlägg här nedanför och jag har också funderat på det här med Molly och om det är Eric hon sjunger om. Varesä hon sjöng om honom eller inte så satt jag och höll mina ondskefulla tummar på att hon skulle vinna. Bara för att de skulle få möta varandra i någonting som jag hoppas på skulle bli ett awkward moment framför kameran när han lämnar över sångfågeln. Hoppades på lite drama. Typ en lösnagel i Erics öga eller en liten spottloska eller bara två sjuk obekväma leenden som möts i en stel kram. NÅGONTING, VAD SOm HELST LIKSOM!!!

Nu är jag sjukt trött efter en knegardag. Upp till 10 och knega till 3, kanske låter som en dans på rosor men städar du hotellrum på masesgården där varje rum ligger 7 mil ifrån varandra och du under de 7 milen inte bara behöver få med din själv utan en liten vagn fullproppat med diverse lakan och grejer och du ska hinna allt detta+ städa rummet på 25 minuter så känns varje timme som ett år som ändå går för fort pga. tidspressen. Men man ska väl fan inte klaga, para är ju trots allt lite utav en bristvara för tillfället.

Har på senare tid känt mig lite trött på mitt hår som just nu är så otroligt missfärgat med en hårbotten på 7 olika bruna nyanser och blonda slitna toppar så jag tänkte såhär. Varför inte hoppa på wannabe hipsterhårståget och slänga in lite orange i topparna för att få ännu lite mer kaos i skatboet. Hittade nämligen min gamla hårinpackning för orange hår som har orange färg i sig. Har tidigare gått igenom de mesta färgerna ett hår kan se så sitter på en oragne, en röd och en brun hårinpackning som inte blivit så väl använda fram till nu då. Känner att det var en bra grej och ska nog ännu en gång försöka totalrenovera mitt hår. Blondera det bruna för att få bort alla skiftningar, färga brun hårbotten igen och sedan slänga in någon rolig färg i några delar av håret. Orange eller superljusrosa. 

Här kommer ett par fantastiskt bra iphonebilder som verkligen fångade upp den oranga färgen i kontrast till det blonda. ELLER? XD


Älskar hur bilden verkligen ger ett intryck av tjocka, fylliga och välmående toppar. Frisörer som klipper upp håret trots att man förbjuder en uppklippning som syns är fan det värsta. Därför ska Isa klippa mig nästa gång, ingen risk för att hon ger sig på nått sånt.

Pöss å hej!!! /a.l


SOM NI LÄNGTAT

Hej! Jag har inget internet, p.g.a. en nerdragen ledning som kommer leda till en grannfejd (mest från min sida, konflikträdd som man är). Men nu är jag inne på ett retarded mobilt så jag kan stilla er hunger på mina fab inlägg.
Jag är förkyld vilket leder till lökighet på 100% och ork på typ 15%. Så idag har jag och mamma gått runt i ensamheten som skapades när Malin flyttade till en egen lägenhet i förrgår, så jag drog igång ett bakprojekt.

Först ut var en paj som jag bakade redan igår då jag var på brakmiddag i herrgårn a.k.a. hos Becka. Det är en hallonpaj med vit choklad, som jag idag bytte ut strösockret till råsocker, havregryn mot dinkelflingor och vetemjölet mot rågsikt eller nåt. Inte för att jag ska få i mig mer fiber och hålla på och låta nyttig i kanten, nej bara för att få mer krisp. Har bara smakat på smulet och det blev gött!
Betyg: 3/5

Här näst blev det kokosmazarinpaj med bär i portionsform. Dryg idé av mig att ta portionsformar men smakade förvånadsvärt gott.
Betyg: 2,5/5
Kommentar av mamma Lotta: Jättegod! För den smakade inte så mycket liksom! (hon menade att det inte smakade för mycket mandelmassa. Påstod hon iallafall.)

Sist ut blev mammas val av kaka: Drömrullen.
Enkel att göra, och jag gjode fan världens godaste smörkräm med mer vanlij och lite citron. MUMS!
Betyg: 4,5/5
Kommentar från Lotta: Gör go!



Lite andra tankar som slått mig på det senaste:
  • Äckliga matbilder är underskattade. Har försökt att få det sådär "Leila-fint" men det blir alltid lite halvfail så man borde ba kö nasty all the way lix.
  • Om man råkar trycka fel när man ska gå in på blogg.se blir det blogg.sd. Kanske ska ta och köpa det domänet om det är ledigt och sen lura Jimmie på miljoner alternativt starta en blogg och låtsas vara Sveriedemokrat och särskriva och vara allmänt dum (fast inte elak/rasist förstås). Bara för att kunna hänvisa dit när man argumenterar om SD-väljares allmänt saknade vett.
  • Hur SD ser på jämställdhet? Måste undersöka detta alltså.
  • Vad James Franco gör just nu?
  • Vart ska jag åka för att ha bäst odds att "råka" springa in i James Franco?
  • Att nyheten om Reinfeldts separation kan vara den tråkigaste nyheten att skriva 6 sidor om i tre dagar i rad om. Spekulationer om när de slutade knuska, och att det var en sådan överraskning säger "vännerna", kom igen grabbar va fan?
  • Om Molly verkligen sjunger om Eric?
  • Vilka skor jag ska ta med till London?
  • Vinner Loreen ikväll?!?!?!?!?!?!?

Allt för denna gång smigos! / Amanda Möller


08032012

Igår var det onsdag, det var hundra dagar kvar till studenten och vi är lediga idag. Så jag och mina kompanjoner gick ut, och jag sportade den där spillningen. Idag är det kvinnodagen, vilket innebär en massa roliga föreläsningar!!!!
PUSSSSSS Fridens liljor!
Jenny

06032012

Lite bilder från min asgrymma mobilkamera. Jag var uppe på min storbrors skola och kikade igår, det var sjuuukt fett. As fancy. Förra veckan var det sportlov, då var jag hemma i Leksand och jag hittade en fin klänning, en stringhylla (!!!!!!) och en rolig päls. Pälsen köpte jag inte eftersom den var sjukt ful i halsen och modellen var rätt hemsk. Dock var färgen det fetaste jag sett och den var mjuk som en bomulls-dröm.
Lista på saker jag gillar, en tisdag som denna

  • Att min stringhylla är uppe
  • Att spotify i mobilen funkar
  • Att min jordglob inte längre står på golvet
  • Att jag snart fyller år och snart åker till London
  • Att det är 100 dagar till studenten på onsdag. Vi är också lediga dagen efter, så nu kan man gå ut på en onsdag utan den oblitoriska bakis-mönsterkonstruktionen. Softy.
  • Att det börjar bli vår
  • Att jag har en grym tvål, gjord av olivolja i Palestina.
Lista på saker jag inte gillar, en tisdag som denna

  • Att jag glömt att sno toapapper från skolan. Igen. Sportat det så kallade cotton-ass, nu alltså. Igen. FML.
  • Att mitt hår är så jävla tråkigt och i en fittig längd. Jag tror att det krymper.
  • Att jag får ont i ryggen av att sitta vid datorn
  • Att det håller på att bli vår, men fortfarande är ganska kallt ute.
Fridens liljor!
Jenny
  • Att jag är fett mycket disk samt damm, matrester och "betong-damm" att ta reda på.

studenttider

Tjena pepz.
Skolan har börjat och solen skiner och det är ganska bra just nu. Studentångest ligger lite över en när man inser hur otroligt lite tid det är kvar innan man ska bege sig. Men planen för vad som ska hända är i min fantasi såhär:
juli-sep STOCKHOLM, jobb
sep-dec Norge, slava för norrmännen och tjäna feta cash
jan-april Asienresa
Men kommer väl sluta i stil med detta:
juli-sep ligga hemma och gråta och jobba lite
sep-dec jobba mer, åt norrmän eller för dalaservice. Lika illa båda två.
jan-april ta sms-lån och resa
Men såhär fint kan man iallafall ha det nu. Och snart är det London. Så framtiden ser trots all ångest gansla ljus ut.
hej hej mina sockertoppar! /a.l

nå gammalt nå nytt nå spökligt nå fab

Tjenna dudes. Mitt sportiga sportlov börjar lida mot sitt slut, solän skiner och jag tänker BUT WHY????? Hatar pressen man får på sig när solen skiner. Jag menar kom igen, man måste fan gå ut. Menmen, sånt ä live, får väl ta mig en liten tur på strandis men lite sommarmusik och försöka tagga till.

Studentkryssningen vi var på i måndags var förövrigt över all förväntan. De va ju fan kul som fan!! Det är liksom inte varje dag man upplever wakka wakka fest nu för tiden så det var ju faktiskt kul att få uppleva det också.

Ute på galej här i Leksand igår å, vilken lite minicirkus. Men det var ju även det kul å trevligt på sitt sett. Var dock en liten isbana hela vägen hem så jag lyckades samla på mig någre fler skrapsår på min redan blåslagna kropp. Kommer fan få amputera både armar och ben om det fortsätter i denna takt.

Igår var även en dag i spökandets tecken. När jag vaknade på morgonen så var jag helt övertygad på att någon gick fram till min säng, jag öppnade då ögonen och tänkte att nej men då drömde jag väl eftersom att ingen är hemma. Men så stängde jag dem igen och HÖR, alltså bokstavligen hör, hur stegen går närmare sängen. Öppnar ögonen igen och tänker att man vad fan är detta. Då skulle jag resa mig upp för att kolla om det var någon oinbjuden gäst på golvet men jag kom inte upp. Jag kunde inte röra mig en milimeter på typ en halv minut och det kändes som att all luft och kraft åkte ur mig, men sen helt plötsligt så släppte allt och det var som vanligt. Och då finns det fan ingen rimligare förklaring än att det var ett spöke som härjade. Hur som så blev Julia även hon lite besökt på hemvägen från fezten igår. Av en dvärg. Jag ser att hon stannar, går tillbaka typ 10 meter och jag tror då att hon letar efter någonting. Så säger jag att nej Julia du har inte tappat nått. Hon säger nått till någon och går lungt tillbaka till mig och säger lite i förbifarten att hon träffade en dvärg. Så går vi och skämtar om det typ hela hemvägen men jag inser tillslut att Julia faktiskt inte skämtar om det. Hon är helt övertygad om att hon snackade med en dvärg när jag stod 10 meter framför och såg att det absolut inte var någonting på vägen. Hon har alltså blivit besökt av ett litet dvärgspöke med läskigt ansikte. WOOOW.

Jag är inte den som är den som tror på spöken. Lite kluven i den frågan men skulle nog säga att jag inte tror på dem. Men gårdagens händelser var fan fett mysko och jag finner ingen bättre förklaring.



Inne på min gamla dator och kollar igenom lite supergamla bilder. Bjussar på några här då i brist på aktuella.



Hehe, en vanlig dag i familjen annorlunda, och då fattas även en unge på bild. Sjuka tider


naawhhhh lilla plutten lite å söt. Och inte alls så himlans dryg


Haha rebellkväll<3






Haha spårad hemmafest!!!


okej *cool* men fan vad mitt hår var fint ser jag nu


Jag och Nusse hängde en hel del på skeatboarden


Vilket gav resultat




rebellshoot


Hahaha åh<3 Nyår. Vill inte ens tänka på vad jag hade på mig. fyfaaann-.....-


Su Nami<3

Ännu ett kaosinlägg från mig men så får det vara! Nu ska jag å käka kalkon hos farmor, det blir spännande.

SIAO!!! /a.l


RSS 2.0