KOLLAR INTE KÅLLAR

!

→KOFFEINKAOSKONST←

Hej igen! Nu sitter jag här, superpigg och har målat ut mig. Väldigt skönt att måla, men fan va less jag blir när man sen tar ett steg tillbaks och granskar. MEN JAG GILLAR FUCKED UP PROPOTIONER! Så nu efter att ha flytt pluggandet med detta så äre väl dags för lite historia. Ses imorgon smigos!
Jag gjorde världens fiffigaste uppfinning också! Ett häftstift och en toffs på baksidan, så kan jag hänga upp kanvasen på garderoben och få himmelskt bra arbetshöjd! Ergonomi-Möller.
Kommer dö av irritation på proppisarna nu varje gång jag kållar på TV.

3101212

Ja, jag håller med sir Zöller. Det har faktiskt varit lite dött här. Men det finns goda anledningar till vår frånvaro.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/demonstranter-i-ludvika-angreps
Även om sånna här händelser får en att mista tron på mänskligheten i en halvsekund återfinns den snabbt. Jag är så stolt över att jag och mina vänner står upp emot det här, samtidigt som jag tycker det är förkastligt att inte fler gör det.
Men just nu känner jag hopp i mänskligheten eftersom jag anvjuter en sjukt god sallad jag slängt ihop. Fin sallad och fin vin, Umbala, det billigaste på systemt. Fint de!
Hatar för övrigt att jag inte lyckades bli med på denna bild (JAG VAR OCKSÅ MED FAKTISKT!!!), men jag älskar att Isa har dragit på sig sitt manifestations-pokerface och att Amanda ser så tillfreds ut.
Fridens Liljor!
Jenny

HOME SWEET HOME

Det har varit lite dött här nu, så slänger in en bild på hur fint jag har det när jag går till bussen. Alla träd här i Skäve är täckta med enorma iskristaller som gör allt vitt och blått. Nu är jag sjukt speedad från kaffet som jag drack på Kopparhatten förut, så nu ska jag nog gå och måla lite.

P.S: Upptäkte även att jag är king på Word Feud idag.
/ Ms. Humble Zöller

26012012

Hej hej!
Ja, igår var det ju onsdag. Det betyder ofta (när ekonomin tillåter) onsdagsöl på pitchers. Igår var en sådan onsdag. Himla sköj var det faktiskt! Så himla fult, för jag hade sagt typ "fuck no!" på förfrågan om jag ville följa med på en onsdagsöl, men sen ligger jag hemma i lyan, bhlös, i tröja och trosor. Tänkte "vad fan, vi kör", så jag klädde snällt på mig och sminkade mig igen för att sedan vallfärda ner till stan. Men det var det lätt värt.
Igår var vi ett litet gäng som ständigt förändrades. Den tanken slog mig efter halva kvällen och satt kvar i mitt huvud hela natten.
Men tack och puss Lisen, Isa, Julia, Amanda, Magda, Daniel, Linnea och Simon för en trevlig afton!
Nu måste jag jobba lite med projektet. Om jag kan slita mig från denna http://www.freundevonfreunden.com/ sjukt feta sida. Älskar den!
Fridens liljor!
Jenny

Onsdagshäng

häj häj HALLLLLLLLÅÅÅÅ
Mancy här med en liten uppdatering från mitt fartfyllda liv

Är nu hemma efter någonting man skulle kunna kalla en onsdagsöl utan öl. Jag var idag den extremt tråkiga som följde med på en onsdagsöl utan att varken dricka någon eller stanna kvar speciellt länge. Men hur som så var det trevlig så länge det varade men min disk och klädkaosfyllda lägenhet ropade på mig genom falu gator så jag fick lov att ta mig hem med den sista bussen för att slippa vallfärda genom kyla och komma hem till rutten laxtallrik som annars skulle ligga till på söndag och gotta sig. Så med det sagt så ger jag mig själv ett ansvarspoäng och ett tråkighetspoäng vilket betyder att jag ligger på plusminusnoll liksom i min vardagsskala.





GONÄT! /a.l


lever på gränsen

OK! en liten panikuppdatering

Är det smart att färga håret hemma i en lägenhet där man delar dusch med hela korridoren. Slog mig just att det kanske inte är det, här sitter jag med färg i håret igen. Lugn till en början tills jag hör att duschen slås igång och det slår mig att jag kanske inte har tillgång till den när detta ska tvättas ut.

Antingen kommer jag ur detta oskadd, eller så får jag sjukt vitt hår, eller så har jag inget hår kvar, eller så har jag inget hår kvar och typ blekningsbrännblåsor. eller så sköljer jag ur färgen genom att spola bort det i toan.

Det blir lite spännande att se.

HÄRRÅ!!!! a.l

matlycka, den sanna lyckan

TJENA KAMRATER

Nu ligger jag utslagen i sängen efter någonting som jag vill kalla för en ovanligt lyxig middag i mitt fattiga liv. En stor fördel med att åka hem på helgerna och beklaga sig lite över hur lite mat man har i det ekande kylskåpet är ju att man får med sig lite att fylla det med. Det blev en ganska rejäl laxbit som räcker veckan ut, lite enformigt men man ska väl fan inte klaga. Ligger också och väntar på att mitt hår ska bli torrt så jag kan se om min lilla pärlemoblondering gett nått fab reslutat. Kan ju lugna folks oroliga själar med att jag inte ska gå och bli blond, jag ska bara göra en grundenovering så jag sedan kan fortsätta färga mörk utväxt, inga drastiska förändringar alltså.











*Buzkul hos Jullan, Isa å Lisen*
som jag spenderade gårdagen och natten med. Vi ägnade oss mest åt att trycka kebabpizza special, prova coola snowboardoutfits inför romme och ta kort vi fann väldigt roande.

Nu ska jag kolla på stylisterna, bara för att det är så jävla fab!
CÄO! /A.L

Hörrni

Jag måste fan släcka ljusen nu. Det blir så jävla varmt, dör värmedöden!
Fridens liljor
Jenny

23012012

Åh, ni vet känslan av att komma hem, slita av sig brallerna och bh:n och känna "livet är fett!"? Sån känsla har jag.
Ni vet också känslan av att gå och handla med sin storebror, fråga honom om han vill sponsra en fattig student med ett paket kaffe och sen bli sponsrad med det efterlängtade kaffepaketet? Den feta känslan har jag!
Ni vet känslan av att äta en middag som inte består av yoghurt och kokt ägg (utan salt eller peppar, har fan inte råd) vid ett matbord, istället för i sängen/soffan/bedbug paradise? Den känslan fick jag tidigare idag!
Ni vet känslan av att gå runt i sin lilla kvart, fixa en kopp te, lyssna på fina tunes och tänka "the heck, jag tänder min så kallade sex candles!" Sån känsla har jag precis nu!
Fint de.
Sex candles.
Tjockaste katten evahh.
Och nej, jag har ingen iphone.
Fridens liljor!
Jenny

Så kan det gå

Här är lite bilder från igår. Fika på Peace and Love Cafét, sen blev det galej i Gustafs med Sara och Julia.
Nu är jag hemma och käkade just ett tre rätters mellis som var, hälsomässigt sett, väldigt amerikansk.
Rätt nummer ett: En sked med jordnötssmör. Spread the fun!
Rätt nummer två: Kräm, chai-te och provivajuice. Känns ganska gott i kaggen, proviva har ju alltid annars motsatt effekt på mig.
Rätt nummer tre: Gran finale! Chips och ostbågar, ätna direkt från bordet!
/Amanda M

chena

Börjar med att säga att ja, kult med lite inlägg med fina grabbar. Det är ju alltid lika skoj att titta på.

Nu är det äntligen dags för lite fredagsmyyyzzzz och jag har släpat mig hem till Leksand för att göda upp mig över helgen i hopp om att överleva ännu en vecka i min inte så matfyllda lägenhet. Men trots att det vart en vecka utan varken mat i kylskpået eller pengar i pungen så har det vart en fin vecka med spännande små äventyr, fika, studiecirkel, en del körkortspluggande och en del kollektionsfunderande.

Har börjat skissa lite och känner att jag är på rätt bana. Så nu är jag bara taggad på att börja färga tyger, hitta modeller och sy. KAN BLI KULT!!!



Nu ska jag fortsätta knapra nötter, klunka vin, pilla mig i naveln och kolla på little miss sunshine.

CÄO!!! /a.l

I had to, i had to do it.

Nio till fem hade ett kick-ass grabbinlägg så jag måste härma/sno. Vi får fan ta och göra en riktig nån gång.


pussyhiney

Idag har vi åkt glassig bil med Malin W till Borlänge och pumpat musik, följt av en mysig fika utan plugg. Den du Villumsen. Nu ska jag skissa lite, och kanske träffa vänner i Skäve eller åka till Jullan ikväll. Såg förresten världens bästa killkollage hos nio till fem, men jag kanske gör ett eget nu med. Här följer en bild som skapades på FKV men som skannern massakerade så jag har förbrättat den i datorn så man faktiskt ser att det är en grön kattröv. So long, smigos!


19012012

Sånt här är ju kul!
Fridens liljor!
Jenny

18012012

Vänner. Jag dör feber-döden. Alltså, små febriga anfall. Men imorgon måste det bli skola iallfall. Annars vet jag ju hur det blir, det blir kaos. Just idag är jag också förevigt förkrossad (fint uttryck jag stött på) över hur världen ser ut. Kommuner som fifflar med lagar, rasister som ploppar upp som svampar i mitt fina Dalarna, musik som är lökig, pengar som inte finns, taxiförare som våldtar.........listan som ständigt byggs på. Alla människor runt omkring mig verkar också gå ner i vikt och ta körkort. Jag går varken ner i vikt eller tar korkört. Jag fortsätter äta penne med pesto och tänka "körkort är för pussys ändå, imma do it latehh bitches!" FITTKÖRKORT. *tar sig för den febriga pannan*
Men det här är ju kul!
True Alice, true.
Fridens liljor!
Jenny

17012012

Sitter i  mitt lilla kyffe i F-town. Lyssnar på Fever Ray, pillar på finnar, skrattar åt att folk titulerar sig som Uddevallas STÖRSTA modebloggare! Haha, va? Uddevalla, thaa fashioncapital of the world? Skriken från Top Model-brudarnas extas när dom kommer till Uddevalla ekar i mitt huvud. This could make or brake you in the fashion industry.... and I want this SO (darrande på rösten och hakan, med gråten i halsen) bad!

Haha.
Annars då? Jo, då. Det rullar på. Min minimala etta är stökig och glittrig efter att jag gett mig själv lite guldkorn på vardagen genom att göra megaglittriga naglar. Det blev fint. Både på golv och på naglar.
Fridens liljor!
Jenny

Dizzee Rasmuz

Hej! Idag har jag simmat, övningskört och chillat. Rasumus stalkar mig och dör för att han är så kelsjuk. Men insåg att han i en karusell, blir nästan Dizzee Rascal.
Awww, sooo cuuute!!!!!!
Dizzee Rasmuz
/Amanda Möller

it´s All AbOut FashionNNNN!!

Första skolveckan är nästan avklarad och vi har börjat jobba med vår slutvisning vi ska ha i maj, och jag är så jävla nervös och velig. Det är ju inte sådär superenkelt att bestämma sig för tema och stil när man har 175 tankar och inte riktigt känner sig nog nöjd med någon. Det är ju första visningen där vi för någon minut ska ha all uppmärsamhet på bara ens saker och man vill ju inte precis känns sig missnöjd. Gahhh, SÅ JOBBIGT MED MODEKRISER LIX!! Man vill ju att allt ska vara FAB!

Men här är lite vad jag hade tänkt att jobba med. Jag ska nog försöka jobba med någonting som mer gör intryck på folk och någonting som känns lite oväntat, därför har jag bestämt mig för att det nödvändigtvis inte måste vara klassiskt "snyggt". En blandning av oväntade mönster och färger som man kanske inte egentligen skulle sätta ihop. Försöka ta någonting man inte väntat sig men ändå finna en mening med varför man sätter ihop det liksom.


1. Organiserat mönster och färgkaos
Men då är frågan om man ska ha enkla snitt med mycket mönster och färger, eller tyg mönster & färgkaos, eller tygkaos med lite mindre mönster och färger. Alltså väldigt starka färger.
2. Göra plagg med abstrakta mönster och använda mig av färger som jag vanligtvis inte brukar göra. Alltså försöka undvika rött, rosa och orange. Och kanske göra någonting mer nedtonat.
3. Göra någonting med mönster och använda mig av mycket rött, orange och rosa och lite afrikainspirerat. Med mycket tyger och smycken.
Så många beslut att ta och så många alternativ som finns inom besluten. Men just nu lutar det mest åt organiserat färg och mönsterkaos. Känns som det mest spännande alternativet.

Men i detta skolkaos så har det vart fina avbrott med kompishäng.



*Letar inspiRation**





Förövrigt så är min lägenhet typ en halv kvadratmeter så så fort jag lagar mat så sitter doften kvar i ALLT ett bra tag. Så sitter just nu och doftar på mig själv och känner den härliga doften av tomatsoppa osa från mina axlar. Har fan luktat tomat i en hel vecka nu. lezz man blir.
HEJDÅDÅDÅE/ A.L

hellooo

Hej mina små gullvippor.

Fyfan vilken mysig helg jag har haft nu känner jag. En bra liten avslutning på detta jullov som det är slut på imorgon. I fredags hade jag fredagsMYzZZZ med ME MySelF And I, ett ganske grymt umgänge. Och igår bar det som sagt iväg till borlänge och kompisar och jacuzzi och taccofiesta vilket inte kan reslutera till annat än en bra kväll, fan mysigast på länge jö. & Idag har moder min vart på besök i falu stad och vi har käkat middag och gått på bio.



Men nu är det slut på det roliga och tillbaka till skolan.

HÄRRÅ / A.L




<3

ÄÄÄÄNTLIGEN!!!! Ropar jag ut här över faluns stilla gator. Och va??? Vadå??? Får jag till svar av er nyfikna. Jo äntligen, äntligen har jag en stavmixer<3 Har väntat på denna stund sedan jag flyttade in i lägenheten och på självaste julafton slog min önskan in, jag fick en stavmixer. Jag är ju trots allt lite utav en husmor, ingen idé att förneka det. Så nu är det slutfantiserat om vilka ljuvliga rätter jag skulle kunna tilllaga med denna lilla skönhet och det är dags att faktiskt få göra dem. Så idag serverade jag mig själv vegitariska biffar med salsa och ett stekt ägg. Det låter inte mycket för öronen och ser inte speciellt inspirerande och färgglatt ut för ögonen men det var iaf väldigt gott.





Nu ska jag försöka undvika paltkoma och istället sätta på mig lite anständiga kläder och så småningom bege mig mot Borlänge. Kan bli kult!!

CiAo/ A.L

ensampArty på frejavägen!!!!!

HEI ALLA GLADA

Nu är jag äntligen tillbaka i min lägenhet här i Falun, visst är det skönt att vara hemma hos pÄron3n, men har man spenderat hela lovet där så får man lätt nog tillslut. En liten familyoverload var vad jag drabbades av och jag tog mig snarast till Falun för att hålla humöret i schack.

En mindre trevlig resa fick jag dock uppleva. Jag ankommer till Falun och går till min 708 som ska ta mig hem, men självklart har jag missat den. Så jag får i en halvtimme kånka på fyra väskor som säkert vägde mer än mig själv genom isiga gator. Men väl framme så var jag ivrig att sätta upp denna skönhet till anslagstacka som jag fick av Zöller i julklapp!


På den så hängde jag självklart upp en del av alla fina kort jag fått av henne genom tiderna. Lite örhängen, en teckning jag fått i födelsedagspresent av Inese och en bild på min fagre mor i hennes yngre dagar. Men fick även lov att lämna lite plats till framtida viktigheter.

Har även hunnit hälsa på Jenny en sväng och bränt stålars på Willys, hatar att handla mat men det är ju trots allt ytterst nödvändigt för min överlevnad.

Men nu över till realtid. Just nu sitter jag och käkar asgoda popcorn och tar mig ett glas rött som jag mjölkat ut till brädden ur förra veckans vinbox. Det är ju trots allt fredag tänkte jag och skålade med mig själv. Men roligare än så blir det nog inte. Sjukt trött så lär väl somna inom någon timme, ladda mina battes inför morgondagen som ska spenderas i Josefssons jacuzzi, mmmHHHMMMM. Man skulle nästan kunna ta mig för att vara en glidare.



BYE BYEEEE/ A.L

The life of Amanda

Här kommer jag med lite nyttig information.

Åh, här ligger jag å känner att jag inte kommer kunna sova på ett tag. Och jag misstänker att min powernap vid sextiden idag är skurken till det. Men så är det när man gått upp klockan kvart i tio, börjat jobbet halv elva och slutat vid fyra. Tuffa tider nu.

OBS!! är inte uppe för att kolla på den där jävla hockeyn som det tjatas om, fattar inte vad som är så jävla intressant. De enda gångerna någonting med sport är roligt och viktigt är när jag spelar spökboll i skolan, viktigare vinster än så är det stårt att finna. Är ju trots allt en extrem vinnarskalle när det kommer till mig själv men har väl aldrig riktigt förstått mig på det där med att glädjas åt när andra vinner. Inte ens när det kommer till länder.

Men just nu så ligger jag och håller på att dö i en sugen-på-salt-död. Jag vet inte vad det är med mig men är så sjukt sugen på allt salt men ost och kex, chips och pasta carbonara står högst upp på listan. Det är väl någon slags hormonfest i kroppen just nu misstänker jag. Fick den diagnosen av Dr. Zöller iaf, min tyska husläkare.




Men nu ska jag fortsätta kolla på Filip & Fredriks årskrönika här på d0tan och försöka att inte dras till köket. Orkar inte borsta tänderna igen.

CIAO /A.L

@ famooo's house

Hej! Anlände i tisdags hos farmor i Håverud och här har vi myst. Vi har bryggt glögg på potatis, jäst och svagdricka, smakat en färdig verision av samma dryck samt hemmagjort vin, varit på bio i gamla fina biografen i Åsensbruk samt rotat i hennes lådor. Jag hittade massor med fina virkningar och gud som hon och hennes mor har broderat i sina dar. Världens finaste underkläder fanns här med samt strumpbyxor i hundratals. Imorgon reser jag vidare, då mot Göteborg och mormor!
-
Coola filterbilder med min telefon, jag vet, men de blir ju så fina. Puss på er tills nästa gång, /Zöller

4012012

Numera är jag åter på bana igen, vilket känns soft. Jag har också återvänt till min lilla kvart, och ägnat lite tid åt den idag. Nu känns den lite finare och lite bättre. Det är för att den är lite finare, och för att den genom att vara lite finare, faktiskt blivit lite bättre. Något som inte är så fint eller bra är bilderna som mobilkamera tar, men men. Har man ingen iphone, så har man ingen iphone.
Fridens liljor, my little golden puffs!
Jenny

just nu spelas Slow Club på min Spotify

Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!Hej!

Livet är bra även i 2012 (också känt som vårat sista år, och iår ska jag go crazy och ba LEVA!!!!!) Skämt åsido för jag hatar nyår och framförallt nyårslöften. Har aldrig avlagt, gjort, tagit (vad säger man?!) ett sådant fjantigt löfte, för som om något nytt skulle ske bara för att man tvingas köpa ny almanacka. Njet not for Zöller!!!
Men nu ska jag, trots komplikationer, ge mig ut på min west coast tour men utan Christian och hans eminenta körkunskaper. Så Swebus och SJ kommer få ett uppsving nu alltså. Imorgon 07.07 tar jag 20:an till Falun sen 800:an till Melliz. Hela resan tar nära på 9 timmar så jag planerar att skriva klart textila material då. Återkommer även antagligen här på bloggen. Detta var allt för nuet, c ya 2morrow lavvahs!!
Slänger även in en bild på en av mina bästa julklappar (de gula skorna!!!!!!!!!) tagen med min andra bästa julklapp (iPhone 4S!!!!!!!!!!!!!)
Amanda Möller

nyårsfirande med de bäste

Ligger och lökar i soffan framför keeping up with the kardashians och facebook, käkar lite nötter och tar en powernap då och då. Så jävla olökigt. Men så får det väl vara en dag som denna.

Nyår igår vart riktigt lyckad och jag känner mig hur nöjd som helst med kvällen som jag spenderade hemma hos Sara med Sara såklart, Julia, Lisen, Isa, Amanda och Julia. Vi hade tappat några mannar på cupen men allt blev hur bra som helst ändå. Vi spenderade kvällen med att äta trerätters, dansa, snacka, spela galenpanna och bara umgås. Vilket var hur mys som helst.











/A.L

RSS 2.0