Berlin

Här kommer lite bilder från våra berlinresor vi gjort. Och först från den första resan som gjordes i våras
























Hästbryggan










Och här från vår andra resa som vi gjorde nu i augusti








Mina oraniengurgerstrassesläp





Bäste fittbaren











Min stora 18årsdag!!!











mauerpark

Gå på zoo

















Avslutar med ett grymt kollage på mig och möller

Det var våra resor som vi hittills gjort tilsammans, och mer ska det bli!

/Mandy lex

d0t4

Åhhh, att vara utan skoldatorn och behöva utsätta sig för flertal dagliga besök hos våran datorfixarkille, allt i allo micke, kan ju vara det jobbigaste som finns. Har just nu samhällskunskap men har ägnat hela lektionen till att besöka micke, rensa virusdatorn och vänta på att datorsalen ska få en lite dator ledig. Hela mitt liv kretsar just nu efter att desperat finna en dator så mitt skolliv kan gå framåt. Så det är lite denna känsla jag har just nu. Känslan man lätt får när man skiljs från sin dator.



Men denna känsla håller jag kvar inom mig, jag tar inte ut den på samma brutala sätt som denne unge man, även om jag skulle vilja. För tänk vad folk skulle ta illa upp om jag stod och skrek hora i korridorerna och slängde mig in och ut ur olika klassrum. Nej, det skulle inte funka. För jag säger som de hääärliga MUFarna, det viktigaste är ju att vara snäll, vilka människor va. Man vill ju inte vara en jävla sosse, som vi uttrycker det i Leksand.



Men nu ironiskt nog så ska jag sätta mig och skriva lite om moderaterna och allas våran Fredde. Det kom ju faktiskt inte som en chock att jag och mitt gäng fick moderaterna i arbetet då vi ska skriva om olika partier, för vi ska sedan föra en debatt också. Kan bli spännande.

Heisveis/A.L


rubrik

Ett vanligt kaos.
Vi ses!

Tisdag!

Något som alltid gör mig lite glad är youtube. Kan sitta i flera timmar och kolla på alla fula filmer. vad skulle jag göra en tisdagmorgon som denna, medans mina vänner sitter och håller på med naturkunskap, om inte youtube fanns? Det vill jag inte ens tänka på! Jag skulle vara alldeles för produktiv. Jag vet också att ingen kommer palla kolla på dessa filmer, MEN GÖR DET BARA. KOmmer vara värt.
Tänk på att detta är ett urval som jag redan sållat ur genom det enorma utbudet. Jag har skiljt angnarna från vetet, för er skull.
Ha det fint!

Uppdrag Örhängen

Jag älskar mina örhängen och har massor med fina. Men. Jag hittade det kanske mest perfekta paret någonsin i Göteborg i somras men priset på 250:- var för mycket efter Hultan/innan småjobb. De var i blått och grönt glas och enorma, hängande saker från kanske sextiotalet?  Därför gråter jag nu över denna förlust men det här inlägget är en liten påminnelse till mig själv att leta efter liknande på i Falun och Stockholm den närmaste tiden.
Jag hittar ingen bra bild på några som liknade de jag hittade i somras men här är lite det tänket.
/ Möller

Sup

God morgon, sup? Nu börjar den riktiga hösten visa upp sitt vackra tryne. Åh, hösten du är bäst. Men denna jävla förkylning man dragit på sig är ju ett skämt. Vaknade upp med uppsvällda läppar utan dess lika, Adam och Eva kliniken got nothing on mig med en förkylning. Disturbing. Tänkte slänga upp ett vanligt kaos av bilder och lite fina toner för att få måndagens mörka moln att skingra sig lite. Hang in there, people!
Auf Wiedersehen

eat a dick bitch

Halloj era gamla stojjare. Idag har jag gjort en resa från Leksand till mitt underbara Skäve för att sen tat ganska lugnt. Mådde illa så jag tog tjuren i hornen och sjukanmälde mig IRL hos Micke da Man. Lät sjukt stressad så han höll mig bara kvar i si så där 2 minuter, nytt årsbästa.
Ja ja. Sen när jag väl kom hem så kollade jag på mina vanliga sjuka dagar-program i form av  Nyhetsmorgon, Jon, Kate plus 8, Oprah, Ett nytt liv på landet och sen det allra bästa - The Real Housewifes of New Jersey. Kan vara guds gåva till människan. och de är lika fula i munnen som Earl där av rubriken.
Efter det gjorde jag faktiskt något produktivt. Plockade löv. Men det är faktiskt till skolan så det hela har ett syfte. Så, på drog jag mig mina babystövlar, stickade plagg i överdos och till sist Luddes superhörselkopor med radio. Ut jag vandrade och skördade lite rönnbär och ett och annat löv hittades också.
Ja jo, sist men absolut roligast!!!!! Idag är det höstdagsjämning så nu blir alltså nätterna längre an dagarna. och så hörde jag säsongens första råttfarm springandes i taket. Fan för er, jak ska skicka skrasmus på er!!!!!
My lean, mean, killing machine.
Jag ber om ursäkt för att jag inte har några mer intressanta bilder. Men på tal om mig och katter, ta en kik på konungkatter.blogg.se igen (eller för första gången) och få er ett gott skratt.
Tjenare busfrön / Mizz Zöller

Fredag!



Jag ger er lite fredags kaos! Fan vad skönt med fredag, åh äntligen.
Herrå!

Torsdag

Japp, det stämmer. Idag är det faktiskt Torsdag. Idag fyller även Alva år, så ikväll kommer jag och mina goda vänner nog unna oss en öl.
Adios!

Stora damen

I helgen fyllde vår kära Möller 18 år!! Det var en stor händelse för oss alla och dagen innan och natten till den store dagen skulle självklart firas i Leksand där det förvånansvärt nog var mycket trevligt som hände. Vi började dagen med att åka ut till krökbacksfestivalen som hade anordnats i Leksand. Spenderade en stor del av kvällen där för att sedan ta oss in till Leksand och gå på Dansa för livet, en liten dansmusikfestival. Det var en mycket trevlig kväll och jag hoppas att allas våran bästa Zöller känner sig nöjd.


Oooooohh very fancy, vin ur plastmuggen

Födelsedagsbarnet! Firade med en flarra gin, fyfan va fint

Och såklart Irish Chocolate som hon fick i min lilla presentpåse

Ja va gla och kvällen var fin

/ Amanda Lecxxx

Δ♦!∂ΜαηÐîκυ∫!♦Δ

Δ♦!∂ΜαηÐîκυ∫!♦Δ

♣♣♣♣Formgivning B♣♣♣♣

Hej!
Jag har tyvärr inte gjort denna video själv på lektionen idag, nej, för vi har bara gjort nada. Ville muntra upp Amanda lite så visade en gammal goding. Här får ni den!!
(♣hittade just "infoga specialtecken"-knappen!!!!♣)
Halloj igen då smigos!! / Amanda M

Hallå måndag!

Jag tänkte att det var dax för även mig att skriva ett inlägg på vår lilla blogg. Jadu, bloggisen! Det är dax.
I helgen har jag vi firat min vän Amanda som gått och blivit myndig helt plötsligt. Vilken grej va? Nej, men det var supertrevligt. Tre apor smakade gott tyckte jag och det var trevligt att gå på en liten festival som några grabbar styrt upp. Bra fullföljt!
Även DFL var trevligt, som det alltid är. Vilken helg i initiativtagarnas tecken!


Perhaps?


Slänger upp en helt okej bild på mig.

P.S Alltså, det sjuka är ju att du är lik henne Zöller. You bitch.

/ Jempa!

bloggtävling!!

Har nu hoppat på Naturkunskapen jag med, ett stort steg när jag utan den har nordeuropas bästa schema. Så nu är det två timmars lunch och sedan naturkunskap istället för att sluta klockan 12, vilket är ganskeee fett en fredag. Men man måste ju underhålla sig med någonting, så nu kommer ett litet kändisquiz. Vi börjar med lika som bär. Vem är vem?



Och nu kommer den mest spännande delen, gissa kändis











Kommentera in svaren!!! fina priser kanske väntar.......

/ [email protected]

Hitentills

Hej. Jag är ju en liten frodis som manny så vackert kallar mig, och idag så skedde det något mycket märkligt. Det började klia som likt på en skabbräv - i mina handflator! bara där, och det bränndes och blev varmt. Efter att mamma suttit och stirrat på mig ifall något mer skulle visa på en allergisk reaktion samt hårt övervägande att ta nåt funky receptbelagt piller mamma hade i sina gömmor, blev det bättre. Nu ska jag lägga mig i min nya säng och kolla på film samt käka choklad som tröst.

Men en fin vecka har jag haft hittills. Jag har klappat nyfött lamm, suttit upp min vävstol, go fikat, varit i Leksand, köpt en ny säng, käkat väldigt mycket godis, fått isterband till middag samt fnissat en hel del. Lite midre roliga saker var att jag idag hoppade på Matte C och Naturkunskap B, för mina arkitektdrömmar kom till liv igen.

jaja nog tjatat här kommer bilder!


bäbben


varp-kaos





go fikat

paradiset

Jag gjorde en klassmaskot. Kromgrodan Leroy på en gummibandsmobil.

Och på söndag händer något väldans skojjsigt!! Mer om det en annan gång!

Adios smigos!!!!/zöller the magnificent möller

hey blokken

Sitter i skolan och väntar på att min buss ska gå, ssnarkk........ Här kommer jag med den värdefulla informationen som ni väntat på. Vi har haft denna blogg i nu tre dagar tror jag, tre väldigt aktiva dagar. Men lite fun facts om vår blogg då. Igår hade vi tre läsare, och dessa tre skulle jag gissa på är jag (manny), Jempa och Zöller. Men nu har vi spritt informationen om vår blogg vidare till klassen så statistiken kommer förmodligen öka drastiskt det närmaste dygnet.

Men för er som inte vet vilka vi är så hittade jag en gammal bild på oss från skolavslutningen förra året. (vi hade en liten skönhetstävling i skolan, såklart kom vi topp 3!!!) (inte så nöjd med bilden dock men de får duga för tillfället.....)

Men här är vi allafall! Jenny till vänster, sen jag och till höger om mig har vi Möller.



Välkomna till howveryfancy, hoppas ni gillar det ni ser!

/Manny, the best lookin' tranny


yo mamas

Halloj. Nu har vi en blogg. Jag (Möller von Zöller), Jenny G-rip och Manny the best lookin' Tranny (Leksell). Vi sitter nu i skolan och har just tryckt en lunch och en go fika, nu ska vi fortsätta med ett smyckesprojekt från helvetet. Återkommer senare med mer värdefull information och bilder.
Tjarå knäppjökar
/Amanda M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0