28052012

CHalla bloggen! Jag gillar listor. Därav ett litet list inlägg från lilla mig (nej, jag är grym, inte lilla mig)
SAKER SOM ÄR FAB:

  • Först och främst mig själv. För att jag faktiskt inte typ grinar av press och stress över de sista inlämnings uppgifterna jag har kvar, för att jag börjar få en solbränna för första gången i mitt liv, för att jag rockade lila toppar, för att jag är snygg i mitt så kallade "bröst-linne", för att jag gick till tisken själv och chillade med VI-tidningen och käkade glass, för att jag faktiskt känner lite att jag just nu gör mina kompisar glada och nöjda, för att jag har haft lite roligt för mig den senaste tiden..... Listan är oändlig, slutsats: I´m one fab girl! Så jag höjer mitt vattenglas i min egen ära!
  • Mina homegirls. ALLTID FABA
  • Soppor och chiabata
  • Mina jeans shorts
  • Syrener!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Min mamma
  • Haha, att min urringning är glittrig efter att jag gjort schalger-naglar. Like a discodivaboss
Slutsats: Damn it feels good to be a gansta

Fridens liljor!
Jenny

True that

Vill göra såhär på allt som inte är kul och soligt just nu
Fridens liljor!
Jenny

SUNSUNSUN+FUNFUNFUN

Igår hade jag en kass eftermiddag och kväll. Jobbade 14-21 och var alltså inomhus i det fina vädret. Min favorit på hemmet hade gått bort, så jag blev lite nedstämd men sen taggad på att åka till Falun. Men inte fan hade man någon skjuts så jag började böla av frustation.
-
Men idag har jag chillat järnet ute hela dagen så nu är jag glad igen. Borde plugga men va fan liksom. Skit samma i all tråkig info jag nu gett er, för nu ska ni få höra nåt grymt.
Beckas svärmor hade varit på besök i hennes föräldrahem där lite spöken har känts av och svärmodern är medial (tror jag man säger). Hur som så hade hon sett lite peeps, men alla ganska snälla. Nu till det riktigt jävla grymma: Hon hade sett en, trumvirvel, SPÖKKATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN KATT SOM ÄR ETT SPÖKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FÖRSTÅR NI HUR AWESOME???????????????????? Jag blev alltså fett imponerad, det coolaste nånsin.
-
Till nästa ämne. Jag satt ute och solade och som vanligt var radion på. Justin Beiber börjas spelas och tankarna går till gamla hederliga Disney prodigies. Då får jag uppenbarelsen (Jesus var garra inblandad) : VA GÖR JAMIE LYNN SPEARS NUFÖRTIN?! Jo hon chillar med sitt kid Maddie som hon fick när hon var 17 härliga bast. Ungen är nu 5 (!!!!!!!) och om man läser på den engelska Wikipediasidan om min nya idol så får man reda på att: Hon är inte längre tillsammans med ungens farsa, hon var två år yngre än åldergränsen för byxmyndighet i Kalifornien (vilken då bör vara 18) när her eggo got preggo så grabben kunde nästan ha blivit åtalad för våldtäkt av barn, samt att hon släpper ett hett efterlängtat countryalbum iår!! (CAN'T WAIT!) Hehe, annan kul kuriosa är att när Sarah Palins dotter Bristol blev gravid och födde fram en basterd-Palin så skickade gulliga Jamie Lynn en liten gåva - från en tonårsmamma till en annan, bless u guys <3.
-
Sött!
Hells no u aint!
Här kan ni läsa lite mer om milfsen om ni vill!
http://en.wikipedia.org/wiki/Jamie_Lynn_Spears
http://en.wikipedia.org/wiki/Bristol_Palin
/ZooEller?!

27052012

Tjennare! Fan, livet är gött. Trots stress, trots skolhelvete, trots äckelpollen. Idag vill jag typ spela fotboll, (eller nej, fan inte fotboll) eller burken. Springa runt, bli av med lite energi. Skulle kunna tänka mig att brottas med mina kompisar som vi brukar göra när vi har tråkigt. Men en av kompisarna är hemma i skedvi, en är bakis, de andra ska flyttstäda. God damn it.
Jag vet dock av erfarenhet att min energinivå kommer vara liknande kattens. 
Fridens liljor!
Jenny

funfunfun

Jag tycker dessa grejer är lite för roliga faktistk.
Fridens liljor!
Jenny

26052012

HAJHAJ
Bild på en haj som hälsar:
Välkomna, mannar och fränder!
Jag chillar just nu ut i Lekke-town. Efter en episk pollen-nap (dog i soffan med datorn på kaggen, jävla äckelpollen) käkade jag en rätt episk middag. Alltså, tror aldrig att majskolv och kidneybönor rockat min värld som det gjorde idag. Vet inte om ni märkt att det är mutantmyggor ute? Fiiiifän, the size of those bad boys. Nu ska jag nog sova ut, ladda inför imorgon. För imorgon tänker jag sova, vakna, plugga, planera student, äta en sista lagad middag, dricka SUPER-RAMOS och kanske en och annan öl. Min gulliga mamma ville (sjukt förvånande) ge mig lite "leva livet-bridrag"
Då körde jag den här!
Fast det är lördag, och förmodligen kommer det inte vara lika episkt som den där snubben verkar tro att hans fredag ska bli. Men A for effort!
Syns någon annan gång knäppgökar
Friden liljor!
Jenny

SPARKONOREHAB

Idag fick jag en legit lön för första gången! I pengahybrisen bjöd jag mina kamrater på en glass för att fira att jag och Isa tagit oss igenom nationella (och därmed typ hela kursen) i Matte C.
Jag har också på mig en slokhatt och lyssnade på Edith Piaf och kände mig som en french fraud men sen så var jag så svettig så mitt ögonblick som elegant fransyska försvann snabbt. I Säter har dem skaffat en ny fin skylt som passar bra. Soliga hälsningar, Amanda M!!!!


helgenz bravader

Var hälsad mina små kycklingar

Den episka helgen vi alla sett fram emot har nu passerat och verkligheten smyyyger sig på i en lite för rask takt. Har nu kommit över mig hur extremt mycket man har att göra, mellan varven då man vill chilla och dricka öl. Men hur som, till helgen. Vi började helgen med okupationsfest vilket var ssswwwwee-e-ee-e-t. Så himla episk kväll med så himla mycket dans, och vin och vänner, folk och fint. För en gång skull så använde jag mig även lite utav mig urkassa iphonekamera som inte kan ta bilder när minsta mörker faller, men har lite bilder från början av kvällen, då det började riggas.
























UNTZ


UUUNTZZZ

Sen blev det Bergstenska i lördags


Och så blev det söndag med rehabspa samt toppen av lathetsmatlagning




Puss på er mina små gurkor, nu ska jag trotsa solen och sitta inne med plugg, WIIhhh000 /a.l

23052012

Challa smigos!
Ja, den episka helgen visade sig vara rätt (läs !!!) episk. Vi hade kul. Jag vill typ bara dansa i småtimmar ute i skogen och sjunga med i typ tribe eller kötta satan till poison dart nu. Inget annat! Pendlar mellan trötthet som verkar oändlig och en rastlöshet som skapar kaos i bussar mellan Borås och Falun. Vi har nästan inga bilder alls ifrån Paranoia, svartisen vänner till oss styrt upp (antar att vi varit med på ett hörn med flyttlass och möbler) och inte heller har vi några bilder ifrån Bergstenska (F-towns näst bästa svartis)
Jag besökte Borås för första gången i måndags. Så jävla ovärt att gå upp klockan 4, åka buss i sju år, gå och kika lite på datoriserad mönsterhantering (besöket på textil högskolan var faktiskt rätt sweet, men det andra sög) sen åka buss i femton timmar till. Därefter gick min söta buddy Linnea med på att skjutsa hem mig och manny då blir vi stoppade av polisen. God damn it. Blir provocerad när jag tänker på den dagen!!
Fridens liljor!
Jenny

THE GIRL IS BACK IN TOWN

Hallå på er.
Amanda Möller är åter i Skäve, första gången på en vecka. Har varit mycket roligt på senaste och mycket skola som kommer. Vet inte om jag sagt att vårat hus har tagits över av en grävlingfamilj som huserar under vårat vardagsrum. De flyttade i två dagar och mamma och katten kunde åter gå ut men nu är de alltså tillbaka. Så Ludde har hämtat en död höna hos sin faster och av sotarn har vi fått rökbomber. Så nu hoppas vi på att de fastnar i burarna, annars ska vi röka ut dem och möta de med grannens bössa. Jag ska dock inte vara närvarande då jag kommer först bli läskigt taggad på att FÅ UT DE SVINEN!!!!!!! sen så börja gråta av dåligt samvete. Rasmus har fått en flint på nosen då han lyckats fastna i grävlingsfällorna TVÅ gånger. Kan vara byns dummaste katt.
Sommaren är i stan, jag har fått ett paket från H&M (eller snarare av mamma då vår blogg inte är tillräckligt stor för att få gratiskläder), ska börja fixa med studentkläder, plugga lite projektarbete, skriva en motion om gratis tamponger för jag har kommit på hur jävla irriterande dyrt det är, duscha eftersom jag börjar lukta gammelfyllosvett och imorgon ska jag sola solarium för första gången någonsin.
Jag har fått en dread vilket är ganska jobbigt men va ska man göra?
Enda bilden jag har från Paranoia är när jag balanserar min vinbox samtidigt som jag ligger i en nudelspya och säkert lite kiss.
Vi hade lökig efterfest bland all disk på järnet och etfer efterfesten hade vi mer dansfest.
Avslutar med lite fina bakistjejer.
Puss på er fina!

!!!!!!

TJENARE GRABBAR, länge sen

Men det är helt enkelt fullt upp i livet just nu. Är man inte i skolan hänger man på pitchers, och hänger man inte på pitchers så är man förmodligen ute på nått annat äventyr runt om i Falu stad. Det är fina tider med fint häng och det är lite svårt att hålla sig fast till att man har saker och ting att göra i det verkliga lilla livet nu när man taggar inför studenttider. Men det är ju ingen idé att ligga lågt nu när man bara har en månad kvar liksom.

Helgen kommer bli EPISK!!!! Imorgon blir det en ihopstyrd fest som förmodligen kommer bli INZZZZZANE. Taggen är stor. Sen på lördag blir det medlemsklubb som med all säkerhet även blir grym.

Visningen gick bra och kvar på min lista innan studenten är:

Samhällskunskap
Projektarbete
Naturkunskapsredovidning
Läsa in en hel kurs, datoriserad mönsterhantering
Fotografering av kläderna man gjort till modevisningen
Körkort
Samt hänga på Pitchers



Köpt på mig denna outfit till helgen. uNTZZZ UNNTZZ ZUPPAH RAVE!!!!!!!

puddz /a.l


14052012

Visningen gick bra. Vi hade en rolig fest efter, alla dineros är slut. Som vanligt. God damn it!
Hittade för övrigt festligaste bloggen, check it out
hehe. http://zoomainenzombie.blogg.se/
Fridens liljor!
Jenny

10052012

HOLA AMIGOZZZZZ...
Idag var en dag i köttandets tecken. Älskar hur hela min klass blir helt jävla till sig och svettlukten strömmar från alla fasssSSHionstazz armhålor. Fy fan vad vi lökade idag, SAMTLIGA. Men jag är iallafall, efter en massa om och men KLAR med min kollektion och mitt board. UNTZ, until da break of dawn.
Idag har jag, trots mina ynka fyra timmars sömn (vissa av oss här från howveryfancy fick sig bara en timme i sömnens förlovade land) varit en produktiv gud. Både i skolan och på hemma fronten. Tvätta-städ-dagen gick bra. Dock har det inte hunnit blivit någon dusch eftersom när jag precis skulle ta mig ut till duschen, efter att ha kämpat mig genom mitt jewfro med en borste hör jag hur någon annan människa kliver in i min dusch. Aldrig har det hänt förrut. Ingen höjdare att dela dusch med fem pers. God damn it. Raggarduschar imorgon istället. Keep it classy!
För övrigt, goda nyheter på roligthets/episkhets fronten. Nyheterna jag hörde idag gjorde mig ungefär så här taggad.
Ska lätt köra detta move. Julias breakdance got nothing on me!!!
Fridens liljor!
Jenny

CATONISTA

Livet är inte lätt idag. Tröttheten kommer mer och mer över oss och de senaste dagarna har till största del bestått av att jag har en sjukligt kort stubin och skäller ut/snackar skit om någon som jag träffar i skolan. Men. Kollektionen är KLAR! WOOP! Allt som ska göras nu är att jag ska packa, tvätta och görs skor för att imorgon frakta det som antagligen kommer bli två resväskor till Falun. Oh my. Ingen skjuts kan man få heller (arg, tycker mina föräldrar är dummisar).

 

En upptäkt jag dock gjort de senaste dagarna är en som jag inte riktigt vet är bra eller dålig. Jag bör vara en sann jävla hipsterfitta. Bevis #1. Alla svarta kläder. Bevis #2. Tre par Docs. Bevis #3. Min bakgrundsbild som kommer visas under visningen. Alltså. Weekday kommer typ ge mig en anställning som rådgivare till all deras grafik för att spä på deras hipsterhet.

 

Här kommer bilder som förenar mina två passioner, fashion och katter <3. Var föresten en kattpsykolog med på Go Kväll lite tidigare så nu förstår jag Rasmus ännu bättre!!!!!

 

 

Nej nu får jag göra nåt. Holla smigos / Amanda M


08052012

Hur jag överlever kollektionsarbetet

Face palms och Abba eller disco. Enda sättet för mig att få något gjort!
Oh Lordy. Nu måste jag fanemig jobba på om det ska bli någon öl imorgon. Öl imorgon är sjukt behövligt, kan jag känna. Säger som Tim Gunn, " Carry on" och "Make it work"
Fridens liljor!
Jenny

DVALKVAL

Holla at ya bitches.
Livet leker även för Möller uti Skäve. Jag (och jag tror att jag talat för alla i da dreamteam när jag säger detta) är i en konstant dvala av stress och all tankekraft går till kollektionen. MEN. Samtidigt håller vi på att kvala in till studentveckan typ = jag vill vara full konstant vilket leder till magkatarr och sorgliga kontoutdrag. Igår repade jag mig och sov hela dagen, såg på hockey, somna på soffan, gick och la mig. Idag var det dock fart på mig - gjorde klart sulorna till skorna som jag har tänkt att ha på visningen och jobbade i fyra timmar. Nu ska jag måla ur mig det koffeinspeed man får efter att ha jobbat och där druckit för många koppar svart kaffe.
Bjuder på lite bilder eftersom det är sjukt imponerande om någon läste den fatalt ointressanta texten ovan.
Babes-bauer på Valborg.
Isa samma kväll.
En liten förtitt på min kollektion.
Korvkavalkaden. Analyserar man denna bild så ser man så mycket hipstercoola saker - Vintage Cam appen har använts, ciggen, Dr Martens och en tändare.
U R D 1, Ur MY #1.
Adios smigos, Amanda M

varje dag borde vara en untzdag

goddag kamrater

Fan vilka fina veckor jag haft nu på sistens med Stockholm och fina utgångar i Falun. I onsdags körde vi UNTZdag och drog park häng och rådhusgården. Höll låda där ett tag, drog hem och insåg att vi förmodligen hörts mest av alla. Men blir det tal om vårbrunst så är det svårt att hålla sig i skinnet.

Igår började vi fint på järnet och drog oss sedan till Pitchers för att träffa en massa kult folk. Idag vill jag göra samma sak igen, men eftersom att jag ska knega här i Leksandimorgon så är det uteslutet. Men man märker att våren sakta börjar smyga sig på samt att studenten är väldigt nära nu. Allt jag vill är just nu att dricka massa öl å vin å sitta i parker å prata med folk dag som natt. Att sitta hemma känns i denna tid inte som ett bra alternativ.

Förövrigt så vet inte jag vad jag alltid ska få för omvänd bakishet på mornarna när jag vart ute. Vaknade klockan 7 av mig själv i torsdags och klockan 7 av mig själv idag. SUPERpigg. Och jag är inte den som är den som inte brukar kunna sova. Men det får jag såklart betala för såhär senare på dagen, lite sömn nu skulle inte skada.












CIAO PUSS Å NYP I STJÄRTEN /a.l


05052012

hejhejhej. Igår hade vi en trevlig kväll. Så trevlig att jag fortfarande rockar sovoutfitten, trosor och linne. Har tänkt köra den så länge jag absolut kan, sjukt lökigt. Sanningen är den att jag absolut inte har råd att ens fundera på att gå ut ikväll, men jag tänker förmodligen göra det ändå. Jag tar fan studenten, det är vår (inte idag kanske) och detta är min sista månad i F-town. Så att... Jag saknar mina kompisar lite i min ensamhet, Holla all my girls!
Jag tänkte jag skulle dansa lite förföriskt ikväll, här har ni min inspiration.
Eller så kan jag ju köra på att vara lite mystisk, bara sitta och le lite.
Raggningstips från yours truly!
Fridens liljor!
Jenny

03052012

Hej bloggizzen.Whats up?
Idag dog jag bakisdöden, efter gårdagens lilla fylla som tog mig på sängen. Ska aldrig mer dricka på tom mage.
Det slutade med att jag var sjukt disträ när jag som vanligt satte mig på cykel och trampade på. Jag ramlade (lägligt nog precis när jag kommit in till stan!) min cykel och min kropp är numera helt blåa. Men jag ska lätt ljuga och säga att jag skulle göra ett superdupermega trixs med min bad ass skateboard men failade om någon undrar varför jag har ett blåmärke lika stort som mitt ansikte.
Hur som helst, bildbonanza!
Som vanligt har jag printscreenat från fb, so sue me.
På dessa bilder ser det ut som om vi bara chillar ut, vilket inte riktigt stämmer. Med lite mer än en vecka kvar till slutvisning är jag lite stressad. Men we work hard, we play hard (hahaha, fan vad gay!)
Fridens liljor!
Jenny

RSS 2.0