Nu blire köre av

Nääh mina nära, kära, bekanta och vänner. Nu har jag haft mysig grillstund med familjen men det började trots allt klia lite i fingrarna. Så med en bättre mage och ett piggt huvud tar jag tåget in mot Falun för att fira in Valborg på rådhusgården. Och i väntan på tåget får jag mig även en raketshow, Mange fint. Här sitter man i tunnstrumpbyxena å tunnjackan å mår. Fan va fint.

Ha det så kult ikväll!!! Puddss /a.l

P.s Inese har fått en liten vit spuerlurrvig kanin bud namn muffins som välkomnade mig i Tibble. Himla fint.


mitt immunförsvar har blivit kefft

SPANKS YOU VERY MUCH GOD!

Tror du jag har tid med detta? Nej för det tror inte jag heller. Och ja, jag har drabbats av magsjuka för andra gången på 4 månader, och jag som ALDRIG är sjuk annars. Och det roliga är ju att de två gånger jag blivit sjuk, har vart de två gånger på dessa 4 månader som jag umgåts med en stor grupp barn. Första gången, Inese kalas. Andra gången, dagisjobb en vecka.

Hur som så var jag och Isa ut på öl i onsdags+torsdags, fast för min del bara en och hemma tidigt varje gång. Men på fredagen började funkigheten att sprida sig i min kropp då jag på eftermiddagen fick migrän, vilket jag aldrig haft förut, samt feber och mådde väldigt illa. Men jag svalde detta och fortsatte jobba till utsatt tid, allt för att lämna med gott rykte inför eventuellt jobb i sommar. Jag tog mig hem, sov i tre timmar. Vaknade med feber men trotsade detta för att ta mig å Isa mot festligheter, och tur var väl det. För efter ett glas vin var taggningen tillbaka och jag mådde hur bra som helst. Vi spenderade natten på Fasching och dansade in i småtimmarna vilket var väldigt fint och trevligt. Men sota för den stressiga veckan får man väl göra nu när jag sitter här med bubble trouble i kaggen. Hoppas dock att den lugnar sig lite mot kvällen så jag iallafall kan vara med familjen å grilla nu när det är sista april å allt. Det kan trots allt bli väldigt mys att hänga hemma med dem, trots att jag saknar mina vänner och gärna skulle se mig själv ute med dem ikväll.

Kollade förövrigt igenom This Is England '86 igår, himlans bra. Och ja, det är jag som spelar Lol






Nu kommer mamsegull och hämtar mig.

Puds/a.l

SVETT, TVÄTT OCH HETT

Tjenare alla compadres. Idag har jag rockat queen byxlös-looken, för idag kom våren till Skäve! Woho. Chillade ute på min balkong med te, musik och lite handsömnad i många timmar. Sprayade även lite av det som ska bli kycklinggult till kollektionen men färgen tog slut så jag måste köpa mer = para ut, men para in eftersom jag jobbade igår och jag har flyttstädat och Malin ska köpa ett par skor av mig. Vera kom förbi och jag klippte henne ute i kulingen och sen kvällsfikade vi, och gick till Forsa. Hälsade på djuren och kände att det var alldeles för länge sedan. Nu ska jag samla tvätt. En fin söndag på lannet <3
Mums, skinka.
Galten hade en egen hage fast han kunde övervaka sin brudar intill. Like a true boss låg han där och tog allt jävligt piano.
/Amanda M

UNTZdag

Hej PEPZ!

Här sitter jag och har ont i käkarna vilket måste bero på min överkonsumtion av mat denna vecka. Har helt enkelt tuggat mina käkar trötta på knäckebröd och frön. Finns fan ingen botten på mig just nu, blir fan aldrig mätt. Antingen beror det väl på ett växande litet foster i min mage som fångar upp allt eller kanske en liten mask? Skulle ju inte förvåna mig och jag drabbades av någon form av mask i magen efter jobb på dagis i en vecka.

Hur som så går det bra på jobbet och imorgon blir det en liten form av intervju på det andra stället jag har på G. En vecka i arbetets anda helt enklet. Så himla skönt när man känner att lite saker iallafall börjar falla på plats.

Nu blir det untzdagsöl med Isa, och kanske några till? Vät inte riktigt än. MEN, jag ska inte bli sen, har ett jobb att sköta. Och en intervju att vara fräsch till.


Vin i bästa sällskap, med mig själv

Varsego för detta skojsiga inlägg /a.l

kompis det går bra nu

Hej mina små sockertoppar!

Nu mina vänner förstår ni att det händer saker i mitt liv. Min karma har vänt från tidernas sämsta till faktiskt väldigt bra. Vet inte vad som hänt men allt flyter på väldigt bra. Jag har fått ett eventuellt jobberbjudande och ska på en lättsammare intervju på torsdag. Dagiset där jag är och praktiserar verkar supernöjda med min insats jag gjort hitills så de frågade om jag kanske kunde jobba i slitet av juni och juli ut, de två månaderna jag heböver jobb till. Solen skinä å jag mår bara allmänt bra. Så himla skönt. Men ni till den mest otroliga saken. Nämligen så att jag var och handlade idag. X-tras toapapper och två äpplen. Historien om detta lyder som så att jag stod och valde äpplen länge och noga (får alltid beslutsängest), mycket för att få de godaste men mest för att med mina magiska fingrar välja ut de som inte skulle överstiga min budget på 21 kr. Toapappret kostade 13, så jag stod där kvar med mina 8 enkronor och funderade. Tillslut så bestämde jag mig för ett superstort äpple samt ett ganska litet. Lite nervös går jag till kassan, och har kortet i beredskap ifall det värsta skulle hända. Men när allt väl var inslaget och grabben i kassan bad mig om 21 riksdaler slog mitt hjärta volter. Min olycka har vänt, jobben rullar på och jag slipper släpa på alla dessa enkronor jag samlat på mig.

Helgen har förövrigt vart väldigt trevlig. I fredags var jag och Isa ute själva på en öl efter lite förKr'0'K och middag med Bella och Kajsa. Natten blev trevlig och vi träffade på den absolut konstigaste killen jag någonsin stött på, så det var en liten ny upplevelse.
I fredags bytte vi sida och var ute med Isas kömpisar. Det blev en del öl, 3mannadans (jag, Isa och Clara) på ett ställe med rockabillytema. Samma sekund vi kommer ner börjar vi dansa trots den dåliga musiken och vi dansar till de stänger. Utan att få upp någon annan på golvet. Vet inte vad det säger mest om. Musiken, det torra folket som var där eller vårat sätt att dansa. Sen blev det 35kr kebab och vinprovning i Sundbyberg å världens mysigaste hus. Hoppade dock vinprovningen och högg in på te, har efter helgen bevisat för mig själv att jag visst kunde bli berusad.

Nu har jag inte mycket bilder men tror isa skrapat ihop några, så det blir dessa så länge.




Bakishäng hos Alice, som dock inte var där, men tänk att jag ska bo i den där mysiga lägenheten över sommarn

Ännu mer bakishäng

HEJSVEJS/ a.l

NÄR MAN FÅR SKRIVA EN UPPSATS OM VILKEN JÄVLA CUNT BEATRICE ASK ÄR SÅ KANSKE SAMHÄLLSKUNSKAP ÄR HELT OKEJ ÄNDÅ.


DUDE WHERE'S MY SKIRT?!

Helgen var trevlig. Kom till lokalen i lördags och tar av mig jackan för att upptäcka att min kjol inte är med. Besviken men glad ändå dansade vi och hade det kul. Söndagen var lök till max, vi tog två resor från sägen på Järnet - resa 1 till Maestro och superkebabpizza och resa 2 till Hemköp och glass, chips och läsk.
Idag börjar vår icke-praktik vilken kommer äga, men just nu funkar inte 3:an så jag får inte se slutet på The Real Housewifes of Beverly Hills:(
/Zöller


Redo för en härlig dag

N00bigaste dagen ever. Kombinationen av att vakna, gå upp och äta en redig portion havregrynsgröt för att sedan dra på sig de bruna manchesterbyxorna och tillsist toppa det med ett par smutsiga gympaskor har verkligen fått nördtermometern att kraftigt blinka rött. Förtjänar nog också pris för längsta menig nu också, men klockan är för tidigt på dygnet för att fixa till det. Men hur som så är anledningen till detta att jag ska praktisera på ett dagis här i Stockholm idag. För att hoppas att göra ett bra intryck för att sedan få ett sommarjobb. Så vi håller tummarna på att den lite äckliga gröten gav resultat i form av energi så jag kan lattja med ungarna hela dagen. Deee e för härligt!!

Pudss/ a.l


I'M YOUR BOOGIE MAN

Nu befinner jag mig på Järnet med Jenpa, Lisen och Julia som fixar och trixar lite. Veckan har varit bra, nåd kneg och skola. Har registrerat mig som organdonator så känner nig som en fin medmänniska, ätit massor med blodpudding och kollektionkaosat på bra sätt. Ikväll blir kul, imorgon antagligen inte, och på måndag börjar icke-praktiken.
Nu ska vi lyssna på Dirrrrty och tagga och drink wine with diamonds in the glass.
Tjao, Amanda M


19042012

Tjenna bros und chicas!
Jaha, hur lever liket? Jag börjar komma igång efter en helvetesdag typ. Helt sjukt att klockan är sju, holy smokes. Känns som typ två på eftermiddagen. Hur som helst, igår hade jag det trevligt.
Det dracks kaffe, det dracks öl. Ja, nej. Trevligt helt enkelt. Haha, snacksalig och informativ.
Jag har dock kaos i min kropp idag. Sinneskaoset försvann efter att jag tog en power nap på några timmar, men innan det höll jag helt ärligt på att somna när jag cyklade. Nej, men helt ärligt har jag suttit och typ googlat på mina symptom och känner mig lugn. I will live!!!!!!!!!!!!
Nu jävlar ska jag försöka mig på att borsta mitt hår, mission impossible. Fan, jag kommer verkligen njuta av en hårtvättning idag eftersom jag typ velat tvätta mitt hår i tre dagar men inte har haft tid. Men nu jävlar blir det.
Så himla fancy. How very fancy. Jag vill typ att Austin Scarlett från Project Runways första säsong ska göra en superfancy klänning till denna hund. Superswag

Fridens liljor!
Jenny


ba måste ha mitt kaffeeee!!

okej.

skjut mig eller ge mig en islatte!!!! är så jävla sugen på nått kallt och gott men har inte råd att gå och köpa varken en färdiggjord på wejjnzz eller kaffe & mjölk, med andra ord inte ens råd att kunna gå hem och göra mig en egen islatte.


MmmmMMmmMMM

MEN. Stockholm i en vecka blir och avfärd sker på fredag. SÅ. allt blir nog bra tillslut. Bara jag frå fly vardagen en vecka till efter att redan ha flytt den i veckor med London, en missad vecka i skolan och lov. Ska ju ner och praktisera på småbarnsavdelningen på dagis vilket kommer passa mig som handen i handsken. Är ju nämligen konung med barn. Nu är det bara att hoppas på jobb på det, annars kan stockholmsflytten bli jobbig.

Bara det jag ville säga, nu ropar bussen från Falugatan som ska ta mig hem till mitt lilla stjärthål jag kallar hem. Men inte länge till.

PUDDSSS!! /a.l

17042012

Vänner och fränder!
Just nu är mitt liv ett kaos. Ett kaos där jag har en puls på hundrafemtiomiljonersmiljarder slag i timmen. Ett kaos då jag är så less på att man jobbar och jobbar och aldrig blir man klar med kollektionen. Kollketionen från nazihell, min lilla examenskollektion.
På allt kollektionsarbete är det också körkortskaos. Jag har en sån hat-kärlek till körkort. Älskar känslan när man känner att man kan, man sitter i bilen och chillar med sina solbrillor och tänker "damn, i look hella cool, just driving like a boss..." men sen ska man svänga, och då stannar bilen. En annan gång stannar inte bilen alls, och man tänker "hells yeah!" Grejen med att ta körkort är ju att man inte bara ska kunna köra, utan man ska typ kunna tout om bilar. Jävla teori, dig kommer jag inte ha roligt med.
Jag har inte heller några pengar. Alltså. Inga. Pengar. Alls.
Blir även så jävla illa tillmåds av den där Anders Breivik.
Vet ni vad jag vill, däremot?
Jag vill:
  • Åka till Prag, vara full varje kväll och strosa runt och kika på arkitektur på dagarna. Kanske vara lite salongs på dagen?
  • Kunna ta en fika med mina kompisar (inte bara jag som dör stressdöden)
  • Ta studenten
  • Veta vad jag vill göra med mitt liv
  • Flytta till städernas stad Berlin
  • Inte behöva ringa och förklara för folk varför jag inte ska betala en räkning
  • Kunna läsa boken jag äntligen lånat
The heck?
Fridens liljor!
Jenny

HEJ

Lite saker jag vill ha bara.
Tatueringar.
En Chanelväskar. Fancy, jag vet, men fin.
Strumpeband till alla mina stay-ups.
Sommar i Berlin.
Han. Herre alltså.
En liten kattunge.
/ Zöller

ZZZZZ

Hejsan!
Först vill jag påpela att den Amanda Amanda Leksell snackar om är inte denna Amanda. Nej, det finns en Amanda S också. Haha, i vår umgängeskrets (som är hyfsat liten också) så har vi: Amanda M (jag), Amanda L, Amanda P, Amanda R samt Amanda S. Ganska imponerande.
Jo tillbaka till varför det inte är jag - jag knegar som en motherfucker. Dock är det ganska härligt, börjar fatta och få lite rutin så nu känns det bra. Annars har lovet varit förvirrat eftersom jag jobbat, igår trodde jag det var måndag, och idag är det torsdag.
Nu ska jag bada bort allt slipspån jag har i håret efter lite skomakande med sticksågen och bandslipen. I Skäve får man gå i powertool-school så det ä väl inga problem för mäg int. Imorgon börjar jag 07.00 :'(
Så god natt önskar eran egen äldrevårdare och fågelskådare,
Möller

solångest å ryggont

tja phanz.

Klar med sysslorna för dagen och sitter just nu och funderar på varför solen ska vara så ångestframkallande? Varför ska den stå där ute och ge mig dåligt samvete för att jag sitter här å lökar. Bitch. Fast har å andra sidan var superdeprimerad över de passerade dagarnas väder så man skntä klagä.

Har börjat få ont i ryggen nu igen= ett tecken på att mancy inte rört sig på tre veckor. Börjar alltid ila i min svanskota när jag jobbat på liggsåren i någon vecka och det är så jävla irriterande. Tänkte att jag skulle ut på en hurtig prommis nu i solens vackra strålar MEN då är såklart mina skor hos mamma. Varför kan man inte bara få ha lite gratismuskler och lite gratistighthet? var i världen är pappas gamla abtronic? varför gav han den till bella???? Den kunde blivit min räddnind....

Ska väl kanske leta fram ett par gamla dojjor och låta mig rygg få lite kärlek i form av rörelse. Händer inte alltför ofta.

Sen blire kanske hem till Amanda för att umgås med henne och över lite barnpassning.




Hitta lite bilder från Kallevik. Fyfan va fint det skulle vara just nu. Familjen Kaos

C YA!! /a.l


hur kan detta ske????

God morgon solstrålar

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig men jag har drabbats av något så sjukt som immunitet mot alkohol. Detta hände efter första "utekvällen" i London (om man kan kalla den för det) då jag blev ganska så rund om foten på väldigt lite alkohol. Men efter det så har mon kropp förvandlats till en monstertålig svamp. Var knappt full resterande kvällarna i London trots en konsumtion utan dess like, så tillslut tog tålamodet slut och en peppring av shotts påbörjades, dock utan resultat. (eller mindre resultat än vad det bör gett kanske). Hur som så satt jag hemma igår och drack vin med pappa. Eller jag drack å han snacka. Så helt plötsligt var flaskan slut. Så hörde Amanda av sig och frågade om vi skulle ta en öl. Jag gick hem till henne, vi drack en flasköl, drog till Legends och drack en stoo stark. Och i Mannys mått mätta så är det aldeless för mycket. Efter en vinare brukar jag ligga under bordet och fundera på livet. Men med stadiga ben och ett klart huvud vandrade jag för mig själv hem.

Så antingen har jag blivit helt immun eller så jag har tappat min verklighetsuppfattning. Kanske vinglade hem, ramlalde i diket och spydde ner mig själv innan jag kom hem. Eller så kanske jag inte ens kommit hem än. Kanske ligger utanför brandmannen  däckad med en cigg i mungipan medan langrabbarna nervöst tänder sina cigg med de hala chipsfingrarna och undrar hur jag hämnade där.

Nu ska jag hjälpa pappa städa heeela huset för att slippa en del utgifter som annars skulle föra kronofogden på mig.


Jag just nu, lite casual i min gamla städoutfit.

Puuudss!! /a.l

13042012

Monkey brother, just dancing away.
Fridens liljor!
Jenny

Mys i sme

Var hälsad bröder och systrar

Ligger på Järnet omringad av två sussande kamrater. Det blev läggdags väldigt tidigt ikväll då både Isa och Lise ska upp med 7tuppen imorgon (medan jag ska ligga kvar å mojza så länge jag vill). Hur som så tog jag det här med att somna i tid på allvar och slocknade kring 9 tiden eller nått sånt. Och jag gjorde den otroliga tabben att gå och lägga mig utan att smörja in mina fötter (orutti manny!!!!!) får nämligen så sjukt torra fossingar om vintrarna så att lägga sig utan någon slags salva smetade på dem resulterar alltid till panikvakning av monsterklining. Men efter att ha smort in den kärleksfullt i några minuter för att kompensera för smärtan jag utsatte dem för så kan jag såklart inte somna. Har ju trots allt fått mig en hel del sömn vid det här laget.

Efter den här fängslande historien om mina torra fötter så kan jag ju pass på att berätta om vad som hänt de senaste två dygnen. Drog som sagt till Smedjebacken för att besöka Isa. Vi har bott hos hennes bror i två dagar för att ta hand om får och lamm och höns. Så vi har spenderat dessa dagar på äkta bonnavis med uppstigning klockan 06.00 för att mata ett flasklamm. Igår kom även Reichbauer för att spendera natten med oss, och vi hade även Lisen på snabbesök. Det vi har ägnat oss åt är:
Dricka Isas hemmagjorda vin (förvånansvärt gott, bra jobb!)
Mata lamm
Jaga höns som blev lite hotade av en rovfågel
Ätit mackor
Lagat go mat
Tagit långa sovmornar (efter att ha gjort morgonens sysslor) och käkat gofrulle framför human planet
Å myst å skrattat

Bra dagar med andra ord, och ikväll vart det trevligt snabbesök hos Daniel för att dricka ännu lite mer av Isas vin.

Nu ska jag försöka slagga/ a.l


OH SO UN-FANCY

Halloj min gamla galloj!
Om några timmar ska jag gå mina första timmar på byns senior och demensboende. Hm. Inte så fancy kanske ni tänker, jag tänker att det kan bli bra att snicksnacka med lite old folks och lyssna på historier (förnekelsen). Framförallt så kommer jag tjärna ihop till min extra flygbiljett från London för mitt sparkonto mår inte bra efter det, halkbana och framtida uppkörning.
Efter en trevlig kväll i Leksand har jag lökat hemma, kollat på alla avsnitt av New Girl Pirate Bay kunde förse mig med, varvat med körteori och mammas monstertårta.
Annat i punktform:
  • Ska ansöka om praktikplatser på diverse ställen i London tänkte jag. Börjar högt och klättrar mig nedåt - Först Alexander McQueen (koka kaffe åt chefen på ett lagen antagligen) och kommer sluta nånstans med att jobba gratis på H&M.
  • Är torn between two lovers (hehehe). Berlin eller London? London eller Berlin? Skäve 4ever?
  • Har hamnat i nånslags indieperiod igen efter London. WTF?!
  • Har klippt min lugg.
  • Hur många gånger har jag skrivit London i mina senaste inlägg? En hel del.
Tjao smigos!
Amanda M

09042012

Fridens liljor!
Jenny

Påväg mot sme

Tjena pepz!!

Skrev precis ett inlägg med mina genomfrusna fingrar efter en promenad från Tibble till Leksand, men självklart försvann det. Älskar å mobbeblogga. Men vad gör man inte för att hålla alla därute uppdaterade. Såg precis på dalatrafik att jag ska vänta här i Borlänge i en och en halv timme, kan bli kuuult! 

Sitter just nu på tåget som ska ta mig till Isa i Smeback'n. På schemat står eventuell lammförlossning samt provsmakning av hemmagjort vin. En vanlig dag här ute i vårt fagra Dalarna.

Isa får passande nog bli dagens bild. Piz out!!! / a.l


mitt i pösk

Hejhej pepz!

Nu är jag nästan tillbaka till mitt riktiga jag efter att ha fått en morgon där jag fått sova hur länge jag vill+ en massa godis.

Gjorde en så dum sak som att ta mig en öl och lyssna på Libertines igår, det kan ju bara leda tankarna till en sak hehe. Så nu sitter jag istället och lyssnar på Aretha, käkar godis och dansar med Inese. Snart bär det upp till Almberg på påskfirande med familj och fölk. Bella är även hemma vilket inte gör det sämre.



glä påzk/ a.l

varför har jag inte tänkt på det tidigare?

weej! har löst mitt problem. Mitt problem är ju att jag itne har några pengar att göra någonting för. Men jag fåt helt enkelt bara hitta mig en sugardaddie i London!

http://sugardaddie.com/minisearch2.php?country=UK&state=London&sex=Sugardaddie+%28male%29&age1=21&age2=55&B1=Submit

Jakten har börjat!

/a.l

älskar å va hemma

ÅHÅÅHHHHHHH :'((((
Skulle jag släppa lös på mina småkänslor inom mig just i denna sekund så skulle jag antagligen dränka sverige i alla mina vardagstristesstårar. Men då kanske jag iaf kunde surfa mig tillbaka te London. *djup*

Brukar i vanliga fall vara ganska duktig på att säga att nej nu är jag hemma, nu är det såhär. Det är bara att göra det man måste och sedan dra igen. Men nu orkar jag inte ens lyfta mig ur sängen. Varför ska jag gå upp till en skola som ändå är så jävla tråkig liksom. Fattar inte varför man ska spendera sitt liv på ett så himla tråkigt vis när det finns så mycket roligare alternativ.

Sjukt otaggad på att ta studenten, låter bara dyrt och jobbigt
Sjukt otaggad på att ta körkort, låter ännu dyrare och 100 gånger jobbigare
Sjukt otaggad på att göra naturkunskapsprov imorgon eftersom att jag inte pluggat alls och måste plugga in typ 15 sidor.
Sjukt otaggad på att gå ut i Falu stormväder
Sjukt otaggad på att laga äcklig mat till mig själv

osvosv.

Men nu efter att ha grinat av mig så kan jag ju bjuda på mina bilder från London. Dock har ju Amanda redan stått för info om vad vi gjorde så slänger bara upp bilder.



























Just nu vill jag bara ha en frappe från starcocks, en flarra vin, några iskalla öl, en varm park och några glada kamrater att hänga med.

Men istället ligger jag här, i min morgonrock, gluttar lite på facebook och har Kjelles matresa på i bakgrunden. Hehe, wej.

Puss å kram vi ses på stan!!!! /a.l



GET READY FÖR VÄRLDENs INLÄGG

Hej!
Idag har jag nog lätt varit dream teamets mest ambitiösa. Gick upp 6, åkte till skolan, hade matte, körlektion och sen arbetsintervju. Så nästa vecka ska jag gå introduktion på Skävegården, byns äldreboende! De lär positiva till att jag skulle få sommarvikariat med, plus att både Anna och Becka jobbar där. Kan bli ett fett jobb med mer än typ 12:-/h.
Nu till London.
Åh vad fint vi hade det. Dock inte alls tillräckling med tid, fick bara en liten försmak. Nu vill jag bara tillbaka, och för att göra det hela värre så vaknade jag idag till den här väldigt indie:a låten (och för oss här på HVF är London = allt indie och hipstrigt.) imorse som spelades på min klockradio. Vill ta studenten och flytta till Berlin eller London och ba kötta och ha vår och dansa och supa. Går in i en gråvår depression nu.
Men nu lite bilder!
Anlände ju på måndagen och jag och Jenny skulle bo i "room number 14, top floor". Och om det var högst upp. Sjutton smala trappor och en hjärtinfarkt senar kommer vi in i ett litet skabbigt rum där tre Uppsalatjejer var. Dessa skulle samma kväll flytta för att hela mensklassen från just Uppsala började böla för de var rädda och hade aldrig sett ett hostel. Retards. Vaknade på tisdagen med öppet fönster och en mysig duvfamilj utanför rutan.
Hehe Maragoni låg på Fashion Street, en tvärgata till Brick Lane. Beställde en taxi dit en kväll och tyckte det var lite pinsamt när han chaffisen höll på och fråga vad vi pluggar.
Var på Maragoni som visade sig vara mycket bättre än vi vågat tro. Kick ass lokaler och föreläsningar.
Torsdagen bjöd på stekande sol, frukost i Hyde Park och Primark.
Var på Starbucks för första gången ever. Fan billigare än Wayne's och frappen var mumsig! Kom på massor med megaroliga skämt om det då, men skrev en status på Faceboomk igår som inte blev särskilt rolig.
Mötte upp Miranda, Malin och Emmy för en eftermiddagsöl i solen.
På kvällen skulle vi gå ut men hade helt missat att man typ går ut fyra på eftermiddagen här så åkte bara dyr taxi till ingenstans. Det roligaste som hände var Isas och mitt Red Bull trixande, åkte dubbeldeckare och träffade en skön typ som hette Marley och spelade "deep underground house" och skulle spela dan efter i Camden och bjöd oss, och att jag, Julia och Jenny kissade på ett Hilton Hotel.
På fredagen begav vi oss mot Themesen och Tate.
Obligatoriska "tunnelbanebild med filter" bilden.
Gick åt fel håll men lyckade sightseea lite. En av alla broar man ska se.
Dreamteamets skuggor och ebb i Themesen.
Nästa bro: Millenium Bridge.
Tate Modern var fett, men helt klar bäst var vikgubbarna i etsning som nån snubbe hade gjort.
£1 naglar från Primark och en liten kompis.
En sned och trött Isa efter Fabric och det episka inte-köandet. Kände mig som Kissie när vakten plockar ut oss och säger att vi inte ska köa. Hehe posha.
Fem pigga brudar.
CCTV på Donken. De vägrade förresten sälja mig en cheeseburgare för de serverade bara nasty ägg-frukostburgare. Bitch please, ni är ju för fan Donken.
Köpte oss en varsin muffin istället.
Fick pikar om att jag tog för lite bilder, blev arg och skulle bevisa motsatsen. Dock fotade jag typ 100 kort på onödiga saker på vår gata, men ändå tänkte jag.
Lördagen blev Portobellomysande.
Åt på bästa Thai rest-a-Ron:en.
Gick ut på Buffalo Bar i Angel som rockade, men inga bilder. Bara denna från våran episkt failade efterfest med tre spamjorer, en bulgarier och en brittsvensk vampyr.
Söndagen och åter på Brick Lane.
Isa hittade handskor. Jag blev kär i pötnöten som jobbade där.
Sista ölen och vi var ledzna...................:'(
Just naping away.
Jag var absolut fräschast på vägen hem.
Men det gjorde inget för fick åka första klass på tåget och där får man saker!!!!!!!!!!!
Kontentan: Jag saknar London.
Det var all svengelska från mig och tillfället / Zir Zöller

Hemma bra men borta bäst

Nu är vi hemma från London vilket suger min dase. Har vart där en vecka som känns som två dagar som är alldeles för lite tid. Men tänkte bara bjuda på en liten smakbit om det som hänt till alla fanz som saknat oss. Inlägg med bilder och sånt kommer helt enkelt när jag vaknat upp ur min sömn som förmodligen kommer vara i två dygn då det vart en bristvara den senaste veckan.

Veckans absolut bästa:
Buffalo Bar

Veckans absolut roligaste:
Isas transvestitstrul

Veckans mysigaste:
Parkchill, sol å bara ben

Veckans glassigaste:
Framsläpade av en vakt som pekade ut oss att gå före i en 7 mil lång kö till en klubb för att sedan eskorteras in av minst 5 vakter. Att vara svensk i London har utan tvekan sina fördelar.

Veckans absolut äckligaste:
Loppkalaset till hostel vi bodde på

Veckans absolut rövigaste:
Missat flyg hem pga. någon brinnande kabel så tåget inte kom fram till flygplatsen= 1300 kr fattigare till ny flygbiljett= inte bra för en student som precis bränt en hel del.


Men sånt är livet. Inte mycket att grina över nu.


Puds!! /a.l


RSS 2.0